Oma Aika

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (146 ääntä)

Tuotekuvaus

Oma Aika on aikakauslehti aikuisempaan makuun. Oma Aika palvelee ja viihdyttää sekä tarjoaa koskettavia tarinoita ja huippuetuja. Tilaa Oma Aika itselle tai lahjaksi aina edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -osoitteesta!

Oma Aika -lehden tavoite on parantaa lukijan elämänlaatua monipuolisella ja palvelevalla sisällöllään. Oman Ajan artikkelit kertovat merkityksellisistä ihmissuhteista: parisuhteesta, perheestä, suvusta, ystävyydestä ja työyhteisöistä. Syväluotaavat henkilöhaastattelut avaavat näitä aihealueita uusista näkökulmista.

Talouden ja omaisuuden hoidosta, eläkkeistä ja perheen lakiasioista puolestaan kirjoittavat lehden asiantuntijat, jotka ovat huippuja omalla alallaan. Voit saada neuvoja muun muassa testamentin tekoon, kodin raha-asioiden hallitsemiseen tai työhön ja uraan liittyviin kysymyksiin. Kiehtovien matkajuttujen avulla lukija pääsee matkustamaan ympäri maailman. Lehden lukijoille järjestetään myös lukijamatkoja säännöllisesti kaukomaille.

Hyvinvointiin liittyviä aihealueita käsitellään hienotunteisesti ja ihmisläheisesti. Lehdestä saat mielenkiintoista ja luotettavaa tietoa terveyteen liittyen ja neuvoja parempiin elämäntapohin, jotta juuri sinä voisit hyvin. Oma Aika tarjoaa myös sesongin herkullisimmat ruokaohjeet aikuistalouteen.

Oma Aika -lehden kohderyhmää ovat sekä miehet että naiset. Lehden aihealueet terveys ja hyvä olo, ihmissuhteet, oma talous ja laki, työelämä, matkat, ruoka sekä henkilöhaastattelut kiinnostavat molempia sukupuolia. Tyypillinen lukija onkin +50-vuotias vielä työelämässä täysipainoisesti mukana oleva aktiivinen ihminen, joka panostaa myös vapaa-aikaan.

Oma Aika ilmestyy 12 kertaa vuodessa, kerran kuukaudessa. Tilaa ihastuttava Oma aika -lehti nyt kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi !

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: LehtiMoguli Oy
Aloitusvuosi: 2013
Painos: 91000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 49 %
Nainen: 51 %
Ikä: 50 - 64 vuosi


500 merkkiä jäljellä

leila,
olisin tilannut lehden,mutta en halua tilajaa lahjaksi tavaraa..vaan lehtiä...
Lehtikuningas.fi,
Hei Helena ja kiitos kovasti palautteesta! Ihana kuulla, että lehti on sinulle mieleinen. Toivottavasti se jatkaa ilahduttamistasi tulevaisuudessakin! Oikein mukavaa ja rentouttavaa kesää! -Ylläpito
Helena,
Olen ollut ihan tyytyväinen Oma Aika lehdestä joten päätin tilata uudelleen! En ole pitkään aikaan löytänyt näin hyvää lehteä! Lehti on monipuolinen! Kiitos hyvästä lehdestä!
Lehtikuningas.fi,
Hei Tor! Mukavaa, että pidät lehdestä! Toivottavasti viihdyt jatkossakin sen parissa. Mukavaa kevättä! -Ylläpito
tor,
onhan Oma aika lehdessä paljon hyviä ja asiallisia kirjoituksia
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D