TIME (US)

Julkaisukieli englanti

3.5/5 (527 ääntä)

Tuotekuvaus

Time on ansainnut maineen maailman uutislehtenä eikä syyttä - TIME selkeyttää ja selittää mitä merkitystä on sillä, josta muut vain ilmoittavat. Lehdellä on maailman suuri kokopäivätoiminen toimituskunta. Lehti käsittelee aiheita laidasta laitaan: lääketiede, tiede, urheilu, taide, musiikki, talous ja liiketoiminta, kirjat, laki, teatteri. Ilmestyy englanninkielisenä joka toinen viikko lukuunottamatta joulu-tammikuun vaihdetta, jolloin julkaisussa on pidempi tauko. Kaikki julkaistavat lehdet ovat tuplanumeroita.

Time-lehti julkaisee vuosittain kaksi erikoisnumeroa. Näistä tunnetumpi on vuoden henkilö (Time Person of the Year) -numero, jossa lehden toimitus valitsee henkilön, jolla toimituksen mielestä on ollut suurin vaikutus vuoden tapahtumiin. Vuoden henkilöksi valitsemista pidetään usein kunnianosoituksena, mutta titteliä ei ole aina tarkoitettu kunnianosoitukseksi ja se on myönnetty myös sellaisille henkilöille (esimerkiksi Adolf Hitler 1938), jotka ovat vaikuttaneet vuoden tapahtumiin kielteisesti. Henkilön lisäksi vuoden henkilöksi on silloin tällöin nimitetty myös muita kuin varsinaisia ihmisiä, esimerkiksi tietokone (1982), maapallo (1988) ja sinä (2006).

Toinen perinteinen erikoisnumero on Time 100, jossa listataan kuluneen vuoden 100 vaikutusvaltaisinta henkilöä. Myös tätä pidetään usein kunnianosoituksena, vaikka listalle on valittu muun muassa diktaattori Kim Jong-un (2015). Vuonna 2021 listalle valittiin myös Suomen pääministeri Sanna Marin.

Huom! Tilauksen ensimmäisen lehden arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Maa: USA
Kieli: englanti
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Nordic Subscription Service


Kuka lukee lehteä?

Mies: 67 %
Nainen: 33 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D