Suomen Kuvalehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (349 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
22. 2 kesäkuuta
23. 9 kesäkuuta
24. 16 kesäkuuta
2526. 21 kesäkuuta
27. 7 heinäkuuta
28. 14 heinäkuuta
29. 21 heinäkuuta
30. 28 heinäkuuta
31. 4 elokuuta
32. 11 elokuuta
33. 18 elokuuta
34. 25 elokuuta
35. 1 syyskuuta
36. 8 syyskuuta
37. 15 syyskuuta
38. 22 syyskuuta
39. 29 syyskuuta
40. 6 lokakuuta
41. 13 lokakuuta
42. 20 lokakuuta
43. 27 lokakuuta
44. 3 marraskuuta
45. 10 marraskuuta
46. 17 marraskuuta
47. 24 marraskuuta
48. 1 joulukuuta
49. 8 joulukuuta
50. 15 joulukuuta
5152. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Suomen Kuvalehti tilaus

Suomen Kuvalehti tuo ajankohtaiset tapahtumat meiltä ja maailmalta suoraan kotiisi viikoittain! Paras tarjous löytyy osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Suomen Kuvalehti - palkitsevaa laatua

Suomen Kuvalehti on ainoa lajissaan: ajankohtainen ja riippumaton yhteiskunnallisten kysymysten ja kulttuurin yleisaikakauslehti. Se taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat luotettavasti painetussa lehdessä ja digipalvelussa. Lehti palkitsee lukijansa laadukkaalla ja luotettavalla sisällöllä. Lehteä tekevät palkitut toimittajat, asiantuntevat avustaja ja kunnianhimoiset visualistit. Suomen Kuvalehden digipalvelu suomenkuvalehti.fi tarjoaa viikon lehden lisäksi ajankohtaisia artikkeleja, uutisten taustoja ja blogeja. Voit käyttää digipalvelua myös puhelimen tai tabletin Suomen Kuvalehti -sovelluksella.

Tilaa Suomen Kuvalehti

Kestotilaukseen sisältyy digipalvelun lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digipalvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Lukeaksesi digituotetta, tarvitset Otavamedia tilin. Jos sinulla on jo Otavamedia tili, pääset lukemaan tilin tunnuksilla digituotetta heti, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Jos sivulla ei ole vielä Otavamedia tiliä, sinulle luodaan tili samalla kun tilaus kirjautuu kustantajan järjestelmään. Saat sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vahvistaa Otavamedia tili 7 vuorokauden kuluessa. Lisäksi saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet digituotteen käyttöönottoon. Suomen Kuvalehden arkisto kattaa julkaisut aina vuodesta 1916 alkaen.

Viisi Syytä tilata Suomen Kuvalehti


1. Suomen Kuvalehdessä on paljon luettavaa: viikon lehden ajankohtaisen sisällön lisäksi myös TV-maailma ja sadan vuoden lehdet digitaalisena arkistona kaupan päälle. Lukija viihtyy sen parissa pitkään. SK:n yhden numeron keskimääräinen lukuaika on pitempi kuin yhdelläkään muualla aikakauslehdellä. Jokainen lehti palkitsee lukijansa korkealla laadulla.
2. Suomen Kuvalehti on luotettava, itsenäinen, laadukas ja se poimii suomalaisesta yhteiskunnasta ja maailmalta olennaisen. Kun lukee Suomen Kuvalehteä, pysyy ajan tasalla siitä, mitä ympärillä tapahtuu.
3. Lehti on paras yhdistelmä politiikkaa, taloutta, kulttuuria, maailman tapahtumia ja huolella tehtyjä artikkeleita, joissa sanat ja kuvat palkitsevat lukijat. Suomen Kuvalehti on tehty vaativalle lukijalle, joka tietää jo paljon mutta haluaa ymmärtää paremmin.
4. Lehdellä on palkittu toimitus ja maan parhaat avustajat ja kolumnistit. Tuomas Kyrö, Anna-Lena Laurén, Sofi Oksanen ovat Suomen huippuja, joita pääset lukemaan Suomen Kuvalehdessä. Eikä missään muualla ole Jyviä ja akanoita.
5. Suomen Kuvalehdellä on vahvat juuret mutta katse tulevaisuudessa. Sisältö on tuttua SK-laatua niin viikoittaisessa paperilehdessä kuin joka päivä päivittyvässä digipalvelussa. Suomen Kuvalehti kuuluu niihin lehtiin, jotka ovat viime vuosina kasvattaneet lukijamääräänsä.


Tilaa Suomen Kuvalehti kampanjahintaan jo tänään.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1916
Painos: 76833


Kuka lukee lehteä?

Mies: 59 %
Nainen: 41 %
Ikä: 20 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Markku Hannula,
Asiallinen ja jämäkkä , luotettava lukupaketti.
arto mökkönen,
Suosittelen lehteä kaikille ajankohtaisista asioista kiinnostuneille. Vaikka lehti onkin turhan kallis kestotilauksena, sillä työkyvyttömyyseläkkeellä ei paoljon ylimääräisiin kohteisiin voi sijoittaa rahallisesti, koska kaikesta pitää tinkiä ja säästää varojen puutteessa.
Arto Mökkönen,
Lehti on erittäin mielenkiintoista ja laadukasta luettavaa. Mutta kun olin yhteydessä asiakaspalveluun saatoin havaita ettei lehdestä saanut edes kestotilaaja maksaa alle 20 euron erissä tilaamaani lehteä. Vaikka yritin saada 15 euron laskutusta. Joten olen miettinyt että sanoisinko lehden tilauksen irti. Koska eläkkeeni ei tahdo riittää mihinkään ylimääräiseen menoon. Siitä huolimattta en mnielelläni sanoisi irti niinkin laadukkaan lehden tilausta mitä SUOMEN KUVALEHTI edustaa.
arto mökkönen ,
Erittäin mielenkiintoista ja laadukasta sekä ajantasallla pysyvää luettavaa. Artikkelit pysyvät ajan hermoilla. Esimerkiksi numerossa 24 oli tosimielenkiintoinen Artikkeli Suomen Valtion omistamista taideteoksista nimellä PALJONKO TARJOTAAN. Suosittelen lehteä kaikille Yleissivistyksestä kiinnostuneille.Vaikka lehden hinta on aika arvokas jos ostaa irtonumeroita. Tai tilaa lehden tarjoushintaan kestotilauksena.
Simo Jämsä,
Lehdessä kyllä luettavaa, mutta kallis hankittavaksi, onneksi kirjastoon tulee lehti.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D