Seura

Julkaisukieli suomi

4/5 (356 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

9. 4 maaliskuuta
10. 11 maaliskuuta
11. 18 maaliskuuta
12. 25 maaliskuuta
13. 31 maaliskuuta
14. 15 huhtikuuta
16. 22 huhtikuuta
17. 29 huhtikuuta
18. 6 toukokuuta
19. 12 toukokuuta
20. 20 toukokuuta
21. 27 toukokuuta
22. 3 kesäkuuta
23. 10 kesäkuuta
24. 17 kesäkuuta
25. 23 kesäkuuta
26. 8 heinäkuuta
27. 15 heinäkuuta
28. 22 heinäkuuta
29. 29 heinäkuuta
30. 5 elokuuta
31. 12 elokuuta
32. 19 elokuuta
33. 26 elokuuta
34. 2 syyskuuta
35. 9 syyskuuta
36. 16 syyskuuta
37. 23 syyskuuta
38. 30 syyskuuta
39. 7 lokakuuta
40. 14 lokakuuta
41. 21 lokakuuta
42. 28 lokakuuta
43. 4 marraskuuta
44. 11 marraskuuta
45. 18 marraskuuta
46. 25 marraskuuta
47. 2 joulukuuta
48. 2 joulukuuta
49. 9 joulukuuta
50. 16 joulukuuta
51. 22 joulukuuta

Tuotekuvaus

Koko kansalle tuttu Seura on viikkolehtien kestosuosikki vuodesta toiseen. Seura on aina ajankohtainen ja kiinnostava yhdistelmä uutisia, henkilöjuttuja, historiaa ja ajanvietettä. Tilaa Seura edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!

Tilaa Seura ja saat kiinnostavan lukupaketin kotiin viikottain! Seuran henkilöjutut tuovat esiin uusia mielenkiintoisia puolia julkisuuden henkilöistä niin politiikan, yrityselämän kuin urheilunkin saralta. Seuran kiinnostavat historiajutut sukeltavat lähihistorian tapahtumiin sekä sotahistoriaan ja herättävät nostalgiantuntua lukijassa kuin lukijassa.

Seura-lehdessä käsitellään myös laajasti terveyttä ja hyvinvointia. Seuran kysymys ja vastaus -palsta vastaa lukijoiden mieltä askarruttaviin terveyskysymyksiin. Seuran terveysjutuissa puhutaan myös henkiseen hyvinvointiin liittyvistä aiheista kuten psykologiasta, parisuhteesta ja ihmissuhteista yleisesti. Seurassa ääneen pääsevät myös henkilökohtaiset terveystarinat sairauden kanssa elämisestä ja toipumisesta.

Lisäksi Seura viihdyttää lukijaansa laajalla ajanvieteosiolla. Ajanvieteosiossa mm. Seuran tyylituomari ruotii julkkisten asut ja antaa terävän palautteensa. Seuran kulttuurijutut kertovat tuoreimmat tuulahdukset kulttuurin saralta: mitä elokuvia nyt kannattaa katsoa, mitkä ovat puhutuimmat kirjauutuudet ja missä museoissa voisit vierailla. Nauruseuran nokkelat vitsit hauskuuttavat päivääsi vaikkapa kahvitauolla. Kahvitauolle sopii hyvin myös Seuran laadukkaat ristikot, jotka tarjoavat visaisia tehtäviä taitavillekin ratkojille. Seurasta löydät myös viikkohoroskoopit, hupaisia sarjakuvia sekä kilpailuja, joista voit voittaa upeita palkintoja.

Seura-lehti ilmestyy 52 kertaa vuodessa. Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

5 syytä tilata:

1. Parasta seuraa sille, joka pystyy rentoutumaan niin asian kuin viihteenkin parissa.

2. Monipuolisissa haastatteluissa ajankohtaisimmat julkkikset, kuninkaalliset ja yhteiskunnan vaikuttajat tavallisia suomalaisia koskettavine tarinoineen unohtamatta.

3. Analysoi kriittisesti ja paljastaa yhteiskunnan epäkohdat ja päättäjien touhut. Ammattitaitoiset kolumnistit Jenni Haukio, Jari Tervo ja Esko Valtaoja herättävät ajatuksia.

4. Hyödyllistä tietoa terveydestä ja ihmissuhteista, matkailuinspiraatiota, tiedettä, historiaa, luonnon ihmeitä, hyvien hetkien herkkuja.

5. Suomen parhaat viikoittaiset ristikot ja tehtävät – kuusi täyttä sivua jokaisessa numerossa. Pääsiäisen, juhannuksen ja joulun tuplanumeroissa myös erilliset ristikkoliitteet. Kaiken kukkuraksi TV-maailma, Suomen asiantuntevin ohjelmaopas.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1934
Painos: 135797


Kuka lukee lehteä?

Mies: 40 %
Nainen: 60 %
Ikä: 40 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Salme,
Seura on mielenkiintoinen ja viihteellinen lehti, mutta bbbbb Seura on mielenkiintoinen ja viihteellinen lehti, mutta vähän liian kallis eläkeläisen kukkarolle.
Koistinen Pirkko-Liisa,
monipuolinen
Sinikka Salonen,
Ihan hyvä lehti ja viikko tv-ohjelmalle on käyttöä.
Anne,
Seura ei ilmesty 52 kertaa vuodessa niinkuin ilmoitatte. Seurassa on muistaakseni 3 kaksoisnumeroa jote se ilmestyy vain 49 kertaa.
juhani,
voisitte ostaa/lainata käytettyjen autojen kestotestejä 5-15v autoista saisitte varmasti lisää mies lukijoita
LIISA,
HYVÄ LEHTI JO 50 VUOTTA OLEN SEURANNUT
Antti Ylikoski,
Suomen paras. Edunvalvojan tähden ei ole rahaa tilata, irtonumerolukija.
arto mökkönen,
Seura on erittäin mielenkiintoinen lehti koko perheelle. Suosittelen kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ainoa haitta puoli lehdessä on sen korkea hinta näin eläkeläisen kukkaroa ajatellen. Koska lehteä ei tahdo saada alle 15 euron erissä. Siksi olenkin ollut kustantajaan yhteydessä.
Arto Mökkönen,
Erittäin mielenkiintoista ja monipuolista luettavaa. Mutta lehteä tahtoo olla vaikea saada näin eläkeläisen kukkarolle sopivaan hintaa, jos ajatellaan vaikka koko vuoden ajaksi tehtyä kestotilausta. Muuten lehti on koko perheelle sopivaa ja laadukasta luettavaa
Irene Surakka,
Hyvä lehti. Yleensä aloitan lukemisen ratkaisemalla tavu-ristikkoa ja sitten vasta sisältöön. Viikon kuluessa kaikki ristikot täyttyvät.
Pirkko Salo,
Seura on monipuolinen lehti!Ostan usein ja mietin tilaustakin,mutta nuo tilaajalahjat ei houkuttele !!Laittakaapa vaihteeksi jotain luxusta,jota muut ei ole lahjoittaneet vielä!esim. tuoksukynttilä ,merkkituoksuja ,hopeatuotteita Muslaa( muitakin kuin ikuiset kakkulapiot)Jopa minäkin teen heti tilauksen !Kiitos muuten Seurasta,ostelen edelleen......!
Päivi Tammelin,
Hyvä lehti
Pekka Moilanen,
Seurassa on aivan liikaa kaikkea ns. siniverisistä ja turhista julkkiksista. Aina on jonkun parasiitin mukulasta uutta, joko ollaan raskaana, keksitään nimeä tai kastetaan. Inhottaa miespuolisia, naiset kai niitä lukevat enemmän. Asiallisia juttuja lukee mielellään, mutta kuninkaalliset pois sieltä. Tai vähemmäksi.
Rauno Rinamo,
Hyvä lehti, jonka olen jo mielestäni jatkotilannut. Menneen viikon lehden piti saapua keskiviikon hujakoilla, muttei liioin saapunut tämän viikon lehti tänään torstaina ja perjantaisin en yleensä ole kesäisin kotosalla. Siksi arvostan Seuran saapumista torstaisin. Rauno
Eeva Kemppainen,
tv-opas hyvä ja muutenkin asallinen ja hyvä lehti,hyvät ristikot....
Hillevi Hendrikse Os Pajula,
on vähän liian arvokas luettava
Liisa Åke,
Toivon hartaasti,että palauttaisitte ristikkosivut entiselle paikalle lehden keskiaukeamalle. Olen innokas ristikoiden ratkoja ja kun nykyiset ristikoiden sivut irroittaa on koko lehti hajallaan. Kiitos siitä että tavuristikko on tullut lisänä, mutta suurnuotan kohdalla mentiin vikaan. Olen todella
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D