Seura

Julkaisukieli suomi

4/5 (680 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
2526. 21 kesäkuuta
27. 5 heinäkuuta
28. 12 heinäkuuta
29. 19 heinäkuuta
30. 26 heinäkuuta
31. 2 elokuuta
32. 9 elokuuta
33. 16 elokuuta
34. 23 elokuuta
35. 30 elokuuta
36. 6 syyskuuta
37. 13 syyskuuta
38. 20 syyskuuta
39. 27 syyskuuta
40. 4 lokakuuta
41. 11 lokakuuta
42. 18 lokakuuta
43. 25 lokakuuta
44. 1 marraskuuta
45. 8 marraskuuta
46. 15 marraskuuta
47. 22 marraskuuta
48. 29 marraskuuta
49. 7 joulukuuta
50. 13 joulukuuta
5152. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Seura tilaus ja tilaajalahja

Koko kansalle tuttu Seura on viikkolehtien kestosuosikki vuodesta toiseen. Seura tarjoaa viikoittain ajankohtaisen ja kiinnostavan yhdistelmän uutisia, henkilöjuttuja, historiaa ja viihdettä. Tilaa Seura edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!

Tilaa Seura ja saat kiinnostavan lukupaketin kotiin joka viikko! Seuran henkilöjutut tuovat esiin uusia mielenkiintoisia puolia julkisuuden henkilöistä niin politiikan, yrityselämän kuin urheilunkin saralta. Seuran kiinnostavat historiajutut sukeltavat lähihistorian tapahtumiin sekä sotahistoriaan ja herättävät nostalgiantuntua lukijassa kuin lukijassa.

Seura-lehdessä käsitellään myös laajasti terveyttä ja hyvinvointia. Seuran kysymys ja vastaus -palsta vastaa lukijoiden mieltä askarruttaviin terveyskysymyksiin. Seuran terveysjutuissa puhutaan myös henkiseen hyvinvointiin liittyvistä aiheista kuten psykologiasta, parisuhteesta ja ihmissuhteista yleisesti. Seurassa ääneen pääsevät myös henkilökohtaiset terveystarinat sairauden kanssa elämisestä ja toipumisesta.

Lisäksi Seura viihdyttää lukijaansa laajalla ajanvieteosiolla. Seuran kulttuurijutut kertovat tuoreimmat tuulahdukset kulttuurin saralta: mitä elokuvia nyt kannattaa katsoa, mitkä ovat puhutuimmat kirjauutuudet ja missä museoissa voisit vierailla. Nauruseuran nokkelat vitsit hauskuuttavat päivääsi vaikkapa kahvitauolla. Kahvitauolle sopii hyvin myös Seuran laadukkaat ristikot, jotka tarjoavat visaisia tehtäviä taitavillekin ratkojille. Joka numerosta löytyy 6 sivua ristikoita. Seurasta löydät myös viikkohoroskoopit, hupaisia sarjakuvia sekä kilpailuja, joista voit voittaa upeita palkintoja.

Tilaa Seura-lehti

Seura-lehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa (52 numeroa, joista 3 tuplanumeroa). Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Seura.fi:stä löytyvät myös Kotilääkärin luotettavat terveys- ja kauneusjutut sekä Vivan eläke-, talous- ja kodintekniikkajutut.5 syytä tilata:

1. Parasta seuraa sille, joka haluaa rentoutua niin asian kuin viihteenkin parissa.

2. Monipuolisissa haastatteluissa ajankohtaisimmat julkkikset, kuninkaalliset ja yhteiskunnan vaikuttajat tavallisia suomalaisia koskettavine tarinoineen unohtamatta. Hyödyllistä tietoa terveydestä ja ihmissuhteista, matkailuinspiraatiota, tiedettä, historiaa, luonnon ihmeitä, hyvien hetkien herkkuja.

3. Analysoi kriittisesti ja paljastaa yhteiskunnan epäkohdat ja päättäjien touhut. Seuran tutkivat jutut paljastavat kansantajuisesti yhteiskunnan ongelmat ja ovat tavallisen ihmisen asialla. Ammattitaitoiset ja teräväkynäiset kolumnistit herättävät ajatuksia.

4. Mukana tuleva erillinen TV-maailma. Lisäksi mukana viikoittain 6 sivua ristikoita ja tehtäviä. Pääsiäisen, juhannuksen ja joulun tuplanumeroissa myös erilliset, 32-sivuiset ristikkoliitteet.

5. Digilehti ja sen arkisto ilmaiseksi kestotilaajalle. Löydät digilehdistä juuri sinua ja läheisiäsi koskettavat jutut vuosien varrelta.


Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1934
Painos: 135797


Kuka lukee lehteä?

Mies: 40 %
Nainen: 60 %
Ikä: 40 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Pirjo Jylänki,
uusin tilausta
veikko-viljami niemelä,
hyvä perhe lehti
Salme,
Seura on mielenkiintoinen ja viihteellinen lehti, mutta bbbbb Seura on mielenkiintoinen ja viihteellinen lehti, mutta vähän liian kallis eläkeläisen kukkarolle.
Koistinen Pirkko-Liisa,
monipuolinen
Sinikka Salonen,
Ihan hyvä lehti ja viikko tv-ohjelmalle on käyttöä.
Anne,
Seura ei ilmesty 52 kertaa vuodessa niinkuin ilmoitatte. Seurassa on muistaakseni 3 kaksoisnumeroa jote se ilmestyy vain 49 kertaa.
juhani,
voisitte ostaa/lainata käytettyjen autojen kestotestejä 5-15v autoista saisitte varmasti lisää mies lukijoita
LIISA,
HYVÄ LEHTI JO 50 VUOTTA OLEN SEURANNUT
Antti Ylikoski,
Suomen paras. Edunvalvojan tähden ei ole rahaa tilata, irtonumerolukija.
arto mökkönen,
Seura on erittäin mielenkiintoinen lehti koko perheelle. Suosittelen kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ainoa haitta puoli lehdessä on sen korkea hinta näin eläkeläisen kukkaroa ajatellen. Koska lehteä ei tahdo saada alle 15 euron erissä. Siksi olenkin ollut kustantajaan yhteydessä.
Arto Mökkönen,
Erittäin mielenkiintoista ja monipuolista luettavaa. Mutta lehteä tahtoo olla vaikea saada näin eläkeläisen kukkarolle sopivaan hintaa, jos ajatellaan vaikka koko vuoden ajaksi tehtyä kestotilausta. Muuten lehti on koko perheelle sopivaa ja laadukasta luettavaa
Irene Surakka,
Hyvä lehti. Yleensä aloitan lukemisen ratkaisemalla tavu-ristikkoa ja sitten vasta sisältöön. Viikon kuluessa kaikki ristikot täyttyvät.
Pirkko Salo,
Seura on monipuolinen lehti!Ostan usein ja mietin tilaustakin,mutta nuo tilaajalahjat ei houkuttele !!Laittakaapa vaihteeksi jotain luxusta,jota muut ei ole lahjoittaneet vielä!esim. tuoksukynttilä ,merkkituoksuja ,hopeatuotteita Muslaa( muitakin kuin ikuiset kakkulapiot)Jopa minäkin teen heti tilauksen !Kiitos muuten Seurasta,ostelen edelleen......!
Päivi Tammelin,
Hyvä lehti
Pekka Moilanen,
Seurassa on aivan liikaa kaikkea ns. siniverisistä ja turhista julkkiksista. Aina on jonkun parasiitin mukulasta uutta, joko ollaan raskaana, keksitään nimeä tai kastetaan. Inhottaa miespuolisia, naiset kai niitä lukevat enemmän. Asiallisia juttuja lukee mielellään, mutta kuninkaalliset pois sieltä. Tai vähemmäksi.
Rauno Rinamo,
Hyvä lehti, jonka olen jo mielestäni jatkotilannut. Menneen viikon lehden piti saapua keskiviikon hujakoilla, muttei liioin saapunut tämän viikon lehti tänään torstaina ja perjantaisin en yleensä ole kesäisin kotosalla. Siksi arvostan Seuran saapumista torstaisin. Rauno
Eeva Kemppainen,
tv-opas hyvä ja muutenkin asallinen ja hyvä lehti,hyvät ristikot....
Hillevi Hendrikse Os Pajula,
on vähän liian arvokas luettava
Liisa Åke,
Toivon hartaasti,että palauttaisitte ristikkosivut entiselle paikalle lehden keskiaukeamalle. Olen innokas ristikoiden ratkoja ja kun nykyiset ristikoiden sivut irroittaa on koko lehti hajallaan. Kiitos siitä että tavuristikko on tullut lisänä, mutta suurnuotan kohdalla mentiin vikaan. Olen todella
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D