Katso

Julkaisukieli suomi

4/5 (512 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
23. 2 kesäkuuta
24. 9 kesäkuuta
25. 16 kesäkuuta
2627. 22 kesäkuuta
28. 30 kesäkuuta
29. 7 heinäkuuta
30. 14 heinäkuuta
31. 21 heinäkuuta
32. 28 heinäkuuta
33. 4 elokuuta
34. 11 elokuuta
35. 18 elokuuta
36. 25 elokuuta
37. 1 syyskuuta
38. 8 syyskuuta
39. 15 syyskuuta
40. 22 syyskuuta
41. 29 syyskuuta
42. 6 lokakuuta
43. 13 lokakuuta
44. 20 lokakuuta
45. 27 lokakuuta
46. 3 marraskuuta
47. 10 marraskuuta
48. 17 marraskuuta
49. 24 marraskuuta
50. 1 joulukuuta
51. 8 joulukuuta
52. 15 joulukuuta
5354. 21 joulukuuta
55. 29 joulukuuta

Tuotekuvaus

Katso lehtitilaus

Katso on Suomen kattavin tv-lehti! Tilaa Katso ja tiedät varmasti, mitä televisiosta tulee. Lisäksi kuulet tuoreimmat uutiset elokuvien ja tv:n maailmasta. Paras tarjous löytyy meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Mihin aikaan lempiohjelmani alkoikaan? Tuleekohan televisiosta mielenkiintoisia elokuvia tänä viikonloppuna? Katso kertoo! Katso-lehti esittelee kattavasti viikon tv-ohjelmat ja varmistaa, että olet aina ajan tasalla viikon ohjelmatarjonnasta. Viikon tv-tarjonta on esitetty selkeästi ja helposti luettavassa muodossa.

Viikon tv-ohjelmien lisäksi Katso kertoo uusimmat kuulumiset television ja elokuvien maailmasta. Katso haastattelee mielenkiintoisimmat näyttelijät, ohjaajat ja muut television ja elokuvien tekijät. Haastattelut antavat mielenkiintoista taustatietoa televisio-ohjelmista ja niiden tekemisestä ja raottavat myös tähtien henkilökohtaista elämää.

Lisäksi lehti kertoo suosituimpien sarjojen juonipaljastukset ja pitää huolta, että tiedät, mitä jännittävää suosikkisarjassasi on tapahtumassa. Katsosta löydät myös uutuusleffojen arvostelut ja tiedät, mitä kannattaa leffassa katsoa juuri nyt. Lisäksi Katso tarjoaa paljon muuta mielenkiintoista televisioon ja elokuviin liittyvää sisältöä. Katson jutut ovat aina ajankohtaisia ja ajan hermolla.

Tilaa Katso -lehti

Tilaa lehti nyt edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi ja hyppää television kiehtovaan maailmaan. Suomen suosituin tv-lehti Katso ei varmasti petä odotuksiasi!

Huom! Tarjoukset koskevat vain kotimaan toimituksia. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Voimassa olevat tilausehdot ja tietosuojaselosteet löydät täältä.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Aller Media Oy
Painos: 86000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 48 %
Nainen: 52 %
Ikä: 39 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Anja?,
Lehti tulee usein myöhässä ,en ole tyytyväinen
Margit Rösch,
Halusin tilata lehden, jossa on kattavat tv ohjelmatiedot ja ajattelin, että Katso lehti varmasti olisi sellainen joka on erikoistunut tv ohjelmiin, mutta kuinka ollakkaan eihän siellä ollut edes niitä yleisempiä joita minä ja ainakin ystäväni katsovat esim. Frii ja TLC samoin puuttuivat monet muut tv paketissa olevat kanavat, samat ohjelmatiedot löytyy mistä vaan lehdestä, kattavin näyttäisi olevan Seiska lehti. Olin todella hämmästynyt ja pettynyt. Todella surkea lehti.
kake,
televisio ohjelmat ei pidä paikkaa surkea lehti nykyään vääriä ohjelmia melkei joka viikko lehdessä kiva katsoa toisesta lehdestä missä on oikein ohjelmat sorry vaa
Jukka Turppo,
Hyvä TV-Lehti :)
Lehtikuningas.fi,
Hei Sinikka! Nimitiedoillasi ei löydy tilauksia meidän kauttamme. Näinollen tilauksesi on tehty jonkin muun tahon kautta, eikä meillä näinollen ole tekemistä sen jakelun taikka laskutuksen kautta. Meidän puolestamme kuitenkin ikävä kuulla tapauksestasi!
SINIKKA WELLING,
2 lehteä tuli lasku myöhässä maksoin laskun ja peruin tilausen,ei tullut lehteä eikä rahoja takaisin.Tämä erittäin huonoa palvelua teiltä.
Tyytyväinen asiakas,
Selkeät ja kattavat tv-ohjelmat. Monikaan lehti ei kykene vastaavaan. Huomasin, että ihmiset ovat valittaneet jakelusta johtuvista ongelmista. Valitus siis kannattaa tehdä suoraan katsolehdelle.
Tyytyväinen asiakas,
Selkeät ja kattavat tv-ohjelmat. Monikaan lehti ei kykene vastaavaan. Huomasin, että ihmiset ovat valittaneet jakelusta johtuvista ongelmista. Valitus siis kannattaa tehdä suoraan katsolehdelle.
Matti Virtanen,
Lehti pitäisi jakaa torstaisin, nykyään ei jaeta koskaan torstaisin. Jaetaan perjantai iltana tai vasta maanantaina. TV-lehdellä ei tee maanantaina enää mitään kun on ostettu jo toinen tv-lehti.
Pirkko,
Ohjelmatiedot ovat vääriä lehdestä kannet irti lehti tulee miten sattuu
Sirpa,
En pidä lehdestä joka on aina risainen saapuessa.Peruutus tuntuu mahdotonta perua.
Sylvi Pippuri,
miksi ei televisio ohjelmat stemmaa ei ole ajan tasalla milloin tulee mitäkin
jukka salminen,
JAETAAN EPÄVARMASTI seuraavaksi tilaan toisen lehden
seppo,
paljon kanavien ohjelmat ja ristikot
Saara Kinnari,
Erittäin kattava tv-lehti
kauko sjöblom,
Paras TV-Lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D