Kippari

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (84 ääntä)

Tuotekuvaus

Kiinnostavatko moottoriveneet tai oletko kenties moottoriveneen omistaja? Silloin Kippari on sinun lehtivalintasi! Moottorivenelehti Kippari on moottoriveneiden asiantuntija, joka tarjoaa mielenkiintoisen ja asiantuntevan lukupaketin kaikille moottoriveneiden ystäville. Tilaa lehti nyt edullisesti Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!

Kippari tietää venealan uusimmat uutiset ja pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä veneilyn saralla tapahtuu sekä meillä että maailmalla. Kippari-lehti antaa myös hyödyllisiä vinkkejä ja käytännönohjeita oman veneen kunnossapitoon ja päivitykseen.

Kippari tarjoaa hyödyllistä tietoa kaikille veneilyharrastajille tai moottoriveneen hankintaa harkitseville. Kipparin tasokkaat testit ja vertailut ohjaavat kuluttajaa tekemään oikeita ja valistuneita valintoja. Kipparin lukijana saat siis rahanarvoista tietoa! Kipparin testiin pääsevät sekä uudet venemallit, moottorit, veneilyyn liittyvä elektroniikka ja laitteet sekä muut veneilytarvikkeet.

Kippari on lehti suomalaiselle veneilyharrastajalle. Lehti tuntee suomalaiset veneilyolosuhteet ja tietää, millaista kalustoa suomalaiset veneilijät käyttävät ja mikä heitä kiinnostaa. Lehti kolahtaa veneilyharrastajan postiluukusta kerran kuukaudessa tarjoten kattavan katsauksen veneilymaailman uusimpiin tuuliin.

Älä enää epäröi vaan tartu mahtavaan tarjoukseen ja tilaa Kippari jo tänään. Edullisen kampanjahinnan löydät aina osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Kestotilaukseen sisältyy digipalvelun lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digipalvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Digipalvelussa saat alan uutiset, testit ja vertailut, kattavan juttuarkiston sekä lehden digiversion.

Viisi syytä tilata:

1. Tutustut joka kauden kiinnostavimpiin veneuutuuksiin.

2. Löydät hyödylliset, tinkimättömät testit ja koeajot.

3. Saat monipuoliset korjaus- ja asennusohjeet niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin moottorivelholle.

4. Tiedät enemmän käytettyjen veneiden tyypeistä – ja tyyppivioista.

5. Olet ajan tasalla: kattavat katsaus- ja messunumerot ovat tärkeä tietolähde.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 15492


Kuka lukee lehteä?

Mies: 84 %
Nainen: 16 %
Ikä: 25 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Mr. Muscle,
Huono
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D