Dolores

Julkaisukieli venäjä

4/5 (2 ääntä)

Tuotekuvaus

Omistatko parturiliikkeen, jossa haluaisit mielelläsi esitellä asiakkaille upeita hiustyylejä kuvien avulla? Tai kenties olet muuten vain kiinnostunut hiuksista ja niiden laitosta sekä meikkauksesta?

Dolores on laadukas, yli 300-sivuinen tuhti paketti hiusmuodista. Lehti esittelee kansainvälisten huippujen luomia, uskomattoman taidokkaita leikkauksia, kampauksia ja meikkejä.

Dolores tarjoaa loputtoman määrän inspiraatiota, ideoita ja vinkkejä. Lehti opastaa luoviin ratkaisuihin ja antaa teknisiä vinkkejä parhaan tuloksen saamiseksi.

Dolores uskaltaa myös erottua joukosta niin hiusten leikkausmalleissa ja väreissä kuin meikeissäkin. Hius- ja meikkitrendit vaihtuvat kausittain mutta Dolores pysyy niistä koko ajan ajan tasalla. Samalla se tarjoaa kuitenkin vaihtoehtoja myös henkilöille, jotka haluavat erottua joukosta ja tehdä hiuksilleen jotakin varsinaisista trendeistä poikkeavaa.

Lehti sopii sekä hius- ja meikkialan ammattilaisille että aiheista muuten vain kiinnostuneille. Jokainen numero sisältää siis yli 300 sivua ajankohtaista inspiraatiota niin sinulle kuin asiakkaillesikin!

Dolores ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on venäjänkielinen. Toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Tilaa nyt Dolores määräaikaisena itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Venäjä
Kieli: venäjä
Julkaisua / vuosi: 4
Kustantaja: Ruslania Books Oy
Aloitusvuosi: 1994


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D