Digikuva

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (229 ääntä)

Tuotekuvaus

Onko sinulla kamera aina mukana minne ikinä menetkin? Haluatko oppia lisää siitä, miten saat valokuvistasi entistäkin onnistuneempia? Oletko kenties aloittelija digitaalikameran käytössä ja haluat tietää enemmän sen toiminnoista? Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, silloin voimme suositella sinulle Digikuva-lehteä!

Digikuva on pohjoismaiden suurin digitaalista valo-ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka sopii jokaiselle valokuvausta harrastavalle – ja miksei ammattilaisellekin. Kaikki lehden artikkelit ovat asiantuntijoiden laatimia, joten voit olla varma, että saat luotettavaa tietoa.

Tiedätkö minkälainen objektiivi on paras vaihtoehto erilaisiin kuvaustilanteisiin? Entä miten saat aikaan parhaan valaistuksen kuviisi asetuksia säätämällä? Kuinka kohdistat kuvasi parhaiten? Muun muassa tämän tyylisiin teemoihin voit saada vastauksen Digikuva-lehdestä.

Digikamerat ovat täynnä jännittäviä toimintoja, joista ei tiedä ilman asiaan kunnolla perehtymistä. Lehti opastaa sinua valitsemaan sinulle ja käyttötarkoitukseesi sopivat lisäosat, tarjoaa parhaat vinkit erilaisten kuvien ottamiseen ja antaa hyödyllistä tietoa juuri esimerkiksi laitteiden erilaisista toiminnoista.

Lisäksi lehti sisältää paljon arvosteluja, testejä ja uutisia uusimpiin kameroihin, lisävarusteihin ja kuvankäsittelyohjelmiin liittyen. Jokainen Digikuva esittelee myös lehden lukijoiden ottamia parhaita kuvia ja lehtien mukana saat myös erilaisia videokursseja sisältäviä CD-levyjä.

Digikuva auttaa sinua hyödyntämään kamerasi ja muut valokuvaukseen liittyvät laitteesi parhaalla mahdollisella tavalla! Digikuva ilmestyy 19 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Digikuva itselle tai lahjaksi ystävälle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 19
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)
Päätoimittaja: Klaus Nygaard
Painos: 34000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 58 %
Nainen: 42 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Lehtikuningas.fi,
Hei Anne! Me emme tee lainkaan puhelinmyyntiä vaan myymme ainoastaan sivustomme kautta.
Anne Merimaa,
Lehti on hyvä, mutta minulla on soittokielto, ja kuitenkin teiltä soitetaan. Hävytöntä. Anne Merimaa
Anne Merimaa,
Lehti on hyvä, mutta minulla on soittokielto, ja kuitenkin teiltä soitetaan. Hävytöntä. Anne Merimaa
Null1,
Hyvä lehti, mutta melko kallis!
AnN,
Hyvä lehti. Olisin tilannut lahjaksi kuvausta innolla aloittelevalle tutulle, mutta koska lahjalehti on paljon itselle tilattua kalliimpi (kuten muutkin ovat huomauttaneet), jää valitettavasti tilaamatta.
w2w,
Lehti sopii mainiosti valokuvauksesta kiinnostuneelle. Mielestäni lehdessä on kiinnostavia kameravertailuja ja neuvoja. Lehti sopii niin aloittavalle harrastajalle kuin vähän pidemmän aikaa harrastaneelle. Lehdessä monipuolisesti käsitelty valokuvausta ja myös tekniikkaa jota voi itse harjoitella.
Zakke,
Olisin tilannut lehden lahjaksi, Miksi kalliimpi kuin itselle tilaten. Enpä siis tilannut.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D