• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Maaseudun Tulevaisuus digilehti

Tuotekuvaus Maaseudun Tulevaisuus digilehti lehti

Maaseudun Tulevaisuus on Suomen johtava maaseutua ja sen elinkeinoja käsittelevä lehti. Lehdestä löytyy mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä kaikille maaseudulla asuville, maatalousyrittäjille tai maaseudusta kiinnostuneille.

Tilaa nyt Maaseudun Tulevaisuus kauttamme diginä! Digitilaus on normaalisti luettavissasi noin 0-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Digitilaukseen kuuluuvat seuraavat sisällöt:

- MT:n ja sen liitteiden (Viikonvaihde, Kantri, MT Metsä ja Suomalainen Maaseutu) näköislehdet luettavissa heti niiden ilmestyttyä.

- Vapaa käyntioikeus MT.fi:ssä oleviin sisältöihin ja palveluihin.

- MT Plus -artikkelit vapaasti luettavissa Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivuilla.

- SääPLUS-palvelu sisältää säätilastot 20 eri havaintoasemalta, ruiskutussään sekä kartta-animaatiot lämpötiloista, kasvukauden lämpösummasta, hallaennusteesta ja lumen syvyydestä.

Maaseudun Tulevaisuus eli MT tuo kaikki maaseutuun liittyvät uutiset sekä kotimaasta että ulkomailta kotiisi kolme kertaa viikossa. Lehden keskiössä ovat maaseudun elinkeinonharjoittajalle tärkeät aiheet, erityisesti maa- ja metsätalous sekä maaseutuyrittäminen. Lehti käsittelee laaja-alaisesti myös taloutta ja politiikkaa.

Maaseudun Tulevaisuus ilmestyy joka maanantai, keskiviikko ja perjantai muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Lisäksi lehdestä ilmestyy 11 kertaa vuodessa Kantri-liite, joka käsittelee maaseudun elämää ja erityisesti vapaa-aikaan liittyviä teemoja kuten ruokaa, harrastuksia, luontoa ja erilaisia tapahtumia rennolla otteella. Metsänomistaja-erikoisnumero ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja se käsittelee muun muassa metsänhoitoa, puunkorjuuta, puukauppaa, metsäluontoa ja metsäverotusta.

Maaseudun Tulevaisuudella on Suomessa pitkät perinteet, sillä se on ilmestynyt vuodesta 1916 alkaen. Pitkän historiansa aikana lehti on noussut Suomen toiseksi luetuimmaksi päivälehdeksi ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maan arvostetuimmista sanomalehdistä.

Maaseudun Tulevaisuus tarjoaa kattavan ja sisällöltään ainutlaatuisen lukupaketin kaikille maaseutuyrittäjille mutta myös muille maaseudun ystäville. Tilaamalla MT:n pysyt varmasti ajan tasalla uusimmista maaseutuun liittyvistä uutisista ja ilmiöistä. Tilaa Maaseudun Tulevaisuus digilehti nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi!
Maaseudun Tulevaisuus printtilehdentästä.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Maaseudun Tulevaisuus digilehti

Maaseudun Tulevaisuus digilehti

Julkaisua / vuosi: 
151
Kieli: 
Suomi
Digilehti
Arvostelu: 4 (1 vote)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
  • Digitilaus
    3 kuukautta:
    41,70
    (-24%)
    * Kestotilaus
  • Digitilaus
    3 kuukautta:
    47,70
    (-20%)
    * Määräaikainen
  • Digitilaus
    12 kuukautta:
    166,80
    (-24%)
    * Kestotilaus

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle