HUOM! Joululahjatilaukset alkavat aina joulun jälkeen, aikaisintaan numerosta 1/2021.
Tilaa joululahja valitsemalla kohdassa 1. Valitse tilaustapa Joululahja. Lisäinfoa joululahjatilauksista löydät täältä.

Maaseudun Tulevaisuus

Julkaisukieli suomi

4/5 (359 ääntä)

Tuotekuvaus

Maaseudun tulevaisuus on Suomen johtava maaseutua ja sen elinkeinoja käsittelevä lehti. Lehdestä löytyy mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä kaikille maaseudulla asuville, maatalousyrittäjille tai maaseudusta kiinnostuneille.

Maaseudun tulevaisuus eli MT tuo kaikki maaseutuun liittyvät uutiset sekä kotimaasta että ulkomailta kotiisi kolme kertaa viikossa. Lehden keskiössä ovat maaseudun elinkeinonharjoittajalle tärkeät aiheet, erityisesti maa- ja metsätalous sekä maaseutuyrittäminen. Lehti käsittelee laaja-alaisesti myös taloutta ja politiikkaa.

Maaseudun tulevaisuus ilmestyy joka maanantai, keskiviikko ja perjantai muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Lisäksi lehdestä ilmestyy 11 kertaa vuodessa Kantri-liite, joka käsittelee maaseudun elämää ja erityisesti vapaa-aikaan liittyviä teemoja kuten ruokaa, harrastuksia, luontoa ja erilaisia tapahtumia rennolla otteella. Metsänomistaja-erikoisnumero ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja se käsittelee muun muassa metsänhoitoa, puunkorjuuta, puukauppaa, metsäluontoa ja metsäverotusta.

Perjantaisin Maaseudun tulevaisuus -lehden mukana jaetaan Viikonvaihde-liite, joka sisältää juttuja maaseudusta ja sen ihmisistä, ruuasta ja kädentaidoista. Liite sisältää myös päivittäiset televisio- ja radio-ohjelmat koko seuraavalle viikolle.

Maaseudun Tulevaisuudella on Suomessa pitkät perinteet, sillä se on ilmestynyt vuodesta 1916 alkaen. Pitkän historiansa aikana lehti on noussut Suomen toiseksi luetuimmaksi päivälehdeksi ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maan arvostetuimmista sanomalehdistä.

Nyt voit tilata Maaseudun Tulevaisuuden kauttamme myös pelkästään diginä! Digitilaus on normaalisti luettavissasi noin 0-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Digitilaukseen kuuluuvat seuraavat sisällöt:

- MT:n ja sen liitteiden (Viikonvaihde, Kantri, MT Metsä ja Suomalainen Maaseutu) näköislehdet luettavissa heti niiden ilmestyttyä.

- Vapaa käyntioikeus MT.fi:ssä oleviin sisältöihin ja palveluihin.

- MT Plus -artikkelit vapaasti luettavissa Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivuilla.

- SääPLUS-palvelu sisältää säätilastot 20 eri havaintoasemalta, ruiskutussään sekä kartta-animaatiot lämpötiloista, kasvukauden lämpösummasta, hallaennusteesta ja lumen syvyydestä.

Maaseudun Tulevaisuus tarjoaa kattavan ja sisällöltään ainutlaatuisen lukupaketin kaikille maaseutuyrittäjille mutta myös muille maaseudun ystäville. Tilaamalla nyt pysyt varmasti ajan tasalla uusimmista maaseutuun liittyvistä uutisista ja ilmiöistä. Paras kampanjahinta löytyy osoitteesta Lehtikuningas.fi, tilaa nyt!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 151
Kustantaja: Viestilehdet Oy
Aloitusvuosi: 1916


Kuka lukee lehteä?

Mies: 76 %
Nainen: 24 %
Ikä: 20 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

J.k,
Kallis
Lehtikuningas.fi,
Muun muassa maanviljelijät voivat Verohallinnon mukaan vähentää lehden tilaamisesta koituvat kulut verotuksessaan. Yleissanomalehtien kohdalla tämä ei ole mahdollista.
pertti mustonen,
liijan kallis yrittäjälle vuosikerta
Juhani Järvelä,
Mst voisi kohdentaa markkinointiaan myös kaupunkiväestöön ja siten luoda tunnetumpaa imagoa tasapuolisena valtakunnallisena huippumdeiana HS: tapaan. Osaaminen uskoakseni siihen riittää .Nyt näet kaivataan laajasti uskottavaa ja kiinnostavaa lehtivaihtoehtoa tyhjänpäiväistä juoruilua harrastavalle keltaiselle lehdistölle!
Markku lipponen ,
Hyvä lehti paljon asiaa etenkin maa ja karjatiloille
AALe,
Hyvä lehti olen lukenut yli puoli vuosisataa, pykää kun sika juoksuaan...
Pasi Koskinen,
Aivan erinomainen ja omanlaisensa lehti, joka on vain parantunut vuosien vartella. Nykyään paljon asiaa myös kaupunkilaiselle metsänomistajalle, kuten minulle. Tykkään kovasti!
dpj asiakas,
en tykkäää
Arto Tuominen,
Hyvä plari, mutta ikävän kallis. Ei koskaan mitään parinkympin tarjouksia. Myöskään näytenumeroita ei lähetetä.
Arto Tuominen,
Nytpä onkin kehnot tiauskampanjahinnat!
Arto Tuominen,
Erinomaisen kiinnostava asiasisältö. Monipuolinen ja maanläheinen.
Lauri J. Laitinen,
Muuten lehti on hyvä ja artikkelit asiantuntevia,mutta v2015 ja sen jälkeen tapahtuneissa "maahanmuutto"/maahatunkeutumis-asioissa,joista on kirjoitettu artikkeleita ,näkyy valitettavasti vahvasti vihervasemmistolaisten toimittajien kädenjälki. Kirjoittelu on ollut kovin yksipuolista ja väritetty ylipostiivisella asenteella. Negatiivisista asioista ei juurikaan ole kirjoitettu tai niitäkin juttuja on vahvasti pehmitetty.Ei ole siis kerrottu niin, kuin asiat todellisuudessa ovat olleet tai ovat.
Martti Kormu,
Lehti on hyvä, mutta kun... Tilattu lehti ei tule ajallaan, esim. perjantain lehti tulee maanantaina jne. tapahtuu aika usein. Tosi paljon harmittaa maksettu Lahti kuuluu tulla sinä päivänä kun lehti ilmestyy!
mirkku-mummi vantaa,
Ensinnäkin SUURET ONNITTELUT 100-vuotiaalle lehdelle.Jutut ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia.Älkää muuta koskaan lehteä tabloid-kokoseksi.Tämä on paras lehti.
Lukija,
Odotettu lehti ja paljon luettavaa,televisiossa oleva mainos on aivan ihana,pikkutyttö on niin söpö jaluonnollinen.Paras mainos odotan aina.
simo similä,
lopettakaa paavo väyrysestä kommentointi. se ei hyödytä kansakuntaamme pitää palstalla jatkuvasti ainaki netti tiedotteita tulee jatkuvasti. mitä se kellekkään kuuluu jos keskustapuolue mööpleeraa toimistoaan ja asettaa kiiltokuvat uudestaan ja kunniapuheenjohtajalle sopivin ja kuvaavin seinä onkin juuri siivoishuoneen seinä. panostakaa voimat edistykselliseen raportoimiseen.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D