Maaseudun Tulevaisuus kansi
Alkuperämaa suomi
Suosituimmat:
3.5/5 (119 ääntä)
Tykkää:

Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun tulevaisuus on Suomen johtava maaseutua ja sen elinkeinoja käsittelevä lehti. Lehdestä löytyy mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä kaikille maaseudulla asuville tai maaseudusta kiinnostuneille.

Maaseudun tulevaisuus eli MT tuo kaikki maaseutuun liittyvät uutiset sekä kotimaasta että ulkomailta kotiisi kolme kertaa viikossa. Lehden keskiössä ovat maaseudun elinkeinonharjoittajalle tärkeät aiheet, erityisesti maa- ja metsätalous sekä maaseutuyrittäminen. Lehti käsittelee laaja-alaisesti myös taloutta ja politiikkaa.

Maaseudun tulevaisuus ilmestyy joka maanantai, keskiviikko ja perjantai. Lisäksi lehdestä ilmestyy kerran kuussa Kantri-liite, joka käsittelee maaseudun elämää ja erityisesti vapaa-aikaan liittyviä teemoja kuten ruokaa, harrastuksia, luontoa ja erilaisia tapahtumia rennolla otteella. MT:n toinen kuukausiliite, Suomalainen Maaseutu, taas pitää sisällään muun muassa monen tuhannen ilmoituksen Maatalouspörssin.

Maaseudun Tulevaisuudella on Suomessa pitkät perinteet, sillä se on ilmestynyt vuodesta 1916 alkaen. Pitkän historiansa aikana lehti on noussut Suomen toiseksi luetuimmaksi päivälehdeksi ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maan arvostetuimmista sanomalehdistä.

Maaseudun Tulevaisuus tarjoaa kattavan ja sisällöltään ainutlaatuisen lukupaketin kaikille maaseutuyrittäjille mutta myös muille maaseudun ystäville. Tilaamalla nyt pysyt varmasti ajan tasalla uusimmista maaseutuun liittyvistä uutisista ja ilmiöistä. Paras tarjous löytyy osoitteesta Lehtikuningas.fi!

 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi
 • Julkaisua / vuosi: 151
 • Kustantaja: Viestilehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1916

Kuka lukee lehteä?
 • Mies: 76 %
 • Nainen: 24 %

Arviot Maaseudun Tulevaisuus lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
 • Lauri J. Laitinen , Muuten lehti on hyvä ja artikkelit asiantuntevia,mutta v2015 ja sen jälkeen tapahtuneissa "maahanmuutto"/maahatunkeutumis-asioissa,joista on kirjoitettu artikkeleita ,näkyy valitettavasti vahvasti vihervasemmistolaisten toimittajien kädenjälki. Kirjoittelu on ollut kovin yksipuolista ja väritetty ylipostiivisella asenteella. Negatiivisista asioista ei juurikaan ole kirjoitettu tai niitäkin juttuja on vahvasti pehmitetty.Ei ole siis kerrottu niin, kuin asiat todellisuudessa ovat olleet tai ovat.
 • Martti Kormu , Lehti on hyvä, mutta kun... Tilattu lehti ei tule ajallaan, esim. perjantain lehti tulee maanantaina jne. tapahtuu aika usein. Tosi paljon harmittaa maksettu Lahti kuuluu tulla sinä päivänä kun lehti ilmestyy!
 • mirkku-mummi vantaa , Ensinnäkin SUURET ONNITTELUT 100-vuotiaalle lehdelle.Jutut ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia.Älkää muuta koskaan lehteä tabloid-kokoseksi.Tämä on paras lehti.
 • Lukija , Odotettu lehti ja paljon luettavaa,televisiossa oleva mainos on aivan ihana,pikkutyttö on niin söpö jaluonnollinen.Paras mainos odotan aina.
 • simo similä , lopettakaa paavo väyrysestä kommentointi. se ei hyödytä kansakuntaamme pitää palstalla jatkuvasti ainaki netti tiedotteita tulee jatkuvasti. mitä se kellekkään kuuluu jos keskustapuolue mööpleeraa toimistoaan ja asettaa kiiltokuvat uudestaan ja kunniapuheenjohtajalle sopivin ja kuvaavin seinä onkin juuri siivoishuoneen seinä. panostakaa voimat edistykselliseen raportoimiseen.
Tilaa lehti

Maaseudun Tulevaisuus

Toiset ovat tilanneet myös