Kauppalehti VIP

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (33 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa KauppalehtiKauppalehti on ollut talousuutisten kivijalka jo vuodesta 1898. Painettu Kauppalehti uutisoi, analysoi ja taustoittaa päivän olennaisimmat yksissä kansissa.Kauppalehti avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia menestykseen. Kattavat ja taustoitetut uutiset yrityksistä, taloudesta, pörssistä sekä yhteiskunnasta. Kaikki painettuna ja digitaalisena. Voit valita digitaalisen Kauppalehden, VIP-tilauksen, joka yhdistää digitaalisen ja painetun Kauppalehden tai Kauppalehti-printtitilauksen. Tutustu myös yrityksille, sijoittajille ja opiskelijoille räätälöityihin ratkaisuihimme. Voit tilata Kauppalehden myös lahjaksi.Mukaan saat myös talousaikakauslehti Option joka toinen torstai. Optio yhdistää hyvän työelämän ja vapaa-ajan sekä tarjoaa nautinnollisen näkökulman vapaa-aikaan, mm. matkailun, kulttuurin, viinin ja ruoan merkeissä.

Painettu Kauppalehti ilmestyy joka arkipäivä eli 250 kertaa vuodessa. Kauppalehti VIP sisältää sekä printin, että digin, Kauppalehti printti on pelkkä painettu lehti ja Kauppalehti Digi pelkkä digitaalinen sisältö.

Tilaa digitaalinen Kauppalehti: saat rajattoman pääsyn digitaaliseen uutissisältöön ja näköislehteen. Näköislehti julkaistaan verkossa ja mobiilisovelluksissa arkisin klo 4.30. Kaikki päivän lehden artikkelit julkaistaan myös verkossa päivän mittaan.

Tilaa kauppalehti osoitteesta Lehtikuningas.fi vaivattomasti.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 249
Kustantaja: Alma Talent Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D