HUOM! Joululahjatilaukset alkavat aina joulun jälkeen, aikaisintaan numerosta 1/2021.
Tilaa joululahja valitsemalla kohdassa 1. Valitse tilaustapa Joululahja. Lisäinfoa joululahjatilauksista löydät täältä.

Jääkiekkolehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (145 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

9. 11 marraskuuta
10. 9 joulukuuta

Tuotekuvaus

Jääkiekkolehti on lehti täynnä lätkää! Jääkiekkolehti raportoi Suomen suosituimmasta lajista 10 kertaa vuodessa. Jääkiekkolehti on jokaisen lätkäfanin ykkösvalinta ympäri vuoden!

Jääkiekkolehti sisältää henkilökuvia, haastatteluita, reportaaseja, analyyseja, ilmiöitä ja tuloksia jääkiekosta kaikkialta maailmasta. Lue uusimmat uutiset meiltä ja maailmalta kaikista liigoista ja joukkueista. Sisällöltään tämä lehti on monipuolinen ja vaihteleva, vaikka tietyt elementit säilyvätkin julkaisusta toiseen. Esimerkiksi liigareportaasi, vakiot ja kolumnit toistuvat jokaisessa numerossa. Jääkiekkolehdessä nähdään myös historian lehtien havinaa, kun esittelyyn pääsevät merkittävät historialliset tapahtumat, pelaajat ja ottelut.

Lehden pääpaino on SM-liigassa, mutta myös NHL ja KHL sekä maajoukkuejääkiekko pääsevät esille jääkiekkolehden sivuilla. Jääkiekkolehden tarkoitus on olla ajankohtainen sekä herättää keskustelua. Lukijalleen se tarjoaa monipuolisen ja kattavan näkökulman ajankohtaisiin aiheisiin ja tärkeimpiin tapahtumiin asiantuntevasti ja kattavasti. Myös parhaat pelaajat pääsevät ääneen ja esittelyyn haastattelujen ja artikkeleiden myötä.

Jääkiekkolehdellä on noin 80 000 innokasta lukija-fania. 20–35 –miehet ovat pääkohderyhmä, mutta lukijoista jopa viidesosa on kuitenkin naisia. Pääkohderyhmän lisäksi tällä lehdellä on kaikenikäisiä faneja aina vauvasta vaariin. Kaikkia lukijoita yhdistää yksi elementti - rakkaus jääkiekkoon.

Tilaa Jääkiekkolehti meiltä Lehtikuninkaalta määräaikaisena tai kestona aina edulliseen hintaan. Lehden kustantaja Egmont Kustannus Oy vastaa lehden jakelusta ja mahdollisista tilaajalahjoista. Kustantajan yhteystiedot löytyvät tilausvahvistuksesta, asiakaspalvelustamme ja lehdestä. Kustantaja vastaa lehden tilaukseen liittyvistä muutoksista. Tilaa Jääkiekkolehti kotiisi ja pysyt ajan tasalla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Egmont Kustannus Oy Ab
Aloitusvuosi: 1993
Painos: 11053


Kuka lukee lehteä?

Mies: 88 %
Nainen: 12 %
Ikä: 12 - 35 vuosi


500 merkkiä jäljellä

anna ,
rakastan jääkiekon sm liigan pelejä yli kaiken ja tämä lehti on aika hyvä valinta kaikille jypn faneille!
lätkä mies,
tosi hyvä lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D