Goal SUOMI

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (443 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 21 kesäkuuta
4. 23 elokuuta
5. 25 lokakuuta
6. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Goal lehtitilaus

Skandinavian suurin jalkapallolehti Goal kertoo sinulle kaiken jalkapallomaailman tapahtumista!

Goal on kansainvälisen ja erityisesti eurooppalaisen huippujalkapalloilun ykköslehti Suomessa. Lehdestä löytyy kiinnostavimmat jutut maailman suosituimman joukkuepelin tiimoilta. Lehden jutut keskittyvät laajasti eri joukkueisiin ja liigoihin Euroopassa kuten Englannin Premier League, Espanjan La Primera, Italian Serie A, Saksan Bundesliiga ja Champions League. Goal-lehden sisältö koostuu reportaaseista, haastatteluista, joukkue-esittelyistä, faktoista, taulukoista ja taustatiedoista liittyen kaikkiin huippujalkapalloilun tapahtumiin.

Jokaisesta lehdestä löytyy mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja eri joukkueiden pelaajista. Niitä lukemalla saat tietää pelaajista asioista, jotka pysyvät muuten pinnan alla. Lehdessä analysoidaan myös lupaavia uusia kykyjä, joiden uskotaan valloittavan jalkapallomaailman vielä jonakin päivänä. Lisäksi pelaajia listoitetaan paremmuusjärjestykseen liittyen esimerkiksi lauontatehokkuuteen tai muihin kykyihin.

Kuka lopetti missäkin joukkueessa ja siirtyi joukkueeseen B? Kuka epäonnistui tärkeässä tilanteessa? Mitä ajatuksia tähtipelaajilla on oikeasti? Kuka on tämän hetken halutuin pelaaja? Muun muassa tällaisiin aiheisiin liittyen voit saada vastaukset Goal-lehdestä.

Jokaisesta lehdestä löytyy myös pientä puuhaa, kuten tietovisa tai arvoitus. Lehdestä löytyy myös osio, jossa esitellään tähtipelaajien julkaisuja sosiaalisessa mediassa. Nämä ovat hauska lisä itse jalkapalloaiheiselle asialle. Lisäksi voit irrottaa lehdestä julisteita, joita on mukava ripustaa jalkapallofanin huoneen seinille.

Tilaa Goal Suomi lehti

Goal ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Goal-lehden tilaus on täydellinen lahja jalkapallohullulle lapselle, nuorelle tai miksei aikuisellekin!

Tilaa nyt Goal itselle tai lahjaksi jalkapallosta kiinnostuneelle ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Aloitusvuosi: 2001
Painos: 10000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 86 %
Nainen: 14 %
Ikä: 5 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Eero,
Ihan mahtava! Paras lehti koskaan.
Juuso Nieminen,
Tosi mahtava lehti. Tykkään lukea todella paljon.
Pena ,
Ostin EM-numeron.Olihan surkea tekele.Tuli ostettua samalla kaksi lehteä eka ja vika.
Eppi Irmeli Willberg Pyykkönen,
Tosi hyvä lehti
Eelis,
Kiitos hyvästä lehdestä! Olen tosi kova bayern Münchenin fani, sen takia haluaisin pyytää yhtä asiaa. Voisitteko JOSKUS tehdä juttua Mario Gomesista ja ehkä julisteenkin, se olisi mahtavaa! Kiitos jo etukäteen!
nico,
kiitos lehdestä GOAL! olisi kiva jos joissain numeroissa voitaisiin esitellä joukkueiden kaikkia pelaajia. yhdessä lehdessä 1-2 joukkuetta
goal-boy,
sika hyvä lehti kantii tilata
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D