ELMO-lehti

Julkaisukieli suomi

5/5 (3 ääntä)

1. Valitse tarjous

Lehti on poistunut valikoimasta marraskuussa 2017. Lisää samankaltaisia lehtiä alla.

Tuotekuvaus

Oletko urheilun ja varsinkin penkkiurheilun ystävä? Oletko kiinnostunut laajasti eri urheilulajeista ja tuoreimmista uutisista niihin liittyen? Saanemme siinä tapauksessa esitellä uuden suomalaisen urheiluun keskittyvän viikkolehden, ELMO-lehden! ELMO-lehti on Urheilulehden entisten toimittajien aikaansaannos, jossa laatu on taattua.

Lehti kertoo mielenkiintoisimmat uutiset lajiin kuin lajiin liittyen. Jalkapallo, jääkiekko, uinti, hiihto, yleisurheilu, pesäpallo, Formula 1 ja paljon muita – ELMO on asiantunteva kaikkiin urheiluun liittyviin aiheisiin liittyen. Lehdestä voi lukea mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja alan ammattilaisista ja tärkeimmät päivitykset ajankohtaisista urheilutapahtumista.

Lehden artikkelit ovat analyyttisia, suorapuheisia ja intohimoisia, eivätkä ne takuulla jätä ketään kylmäksi. Artikkelit tarjoavat varmasti puheenaiheita lounastunnille tai päivällispöytään. Joka viikko ilmestyvä Elmo pitää huolta siitä, että olet kartalla edellisen sekä tulevan viikon tapahtumista urheilun saralla. Lehteä ilmestyy kaiken kaikkiaan 52 numeroa vuodessa.

Tilaa nyt Elmo itselle tai lahjaksi urheilua rakastavalle ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 50
Kustantaja: Kustannusyhtiö LehtiMoguli Oy
Aloitusvuosi: 2017
Päätoimittaja: Jukka Rönkä


Kuka lukee lehteä?

Mies: 90 %
Nainen: 10 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D