Kicker Sportmagazine kansi
Julkaisukieli saksa
Tilaa lehti

Kicker Sportmagazine

Arvostelu:
4/5 (3 ääntä)
Lisätietoja: Huomioi, että ulkomaisilla lehdillä on pitkä toimitusaika. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua.

Kicker Sportmagazine

Oletko urheilufani ja erityisesti kiinnostunut jalkapallosta? Haluatko lukea eksklusiivia uutisia, syvälle painautuvia analyyseja, mielenkiintoisia haastatteluja ja kiehtovia kertomuksia lehdestä, joka on aina ajan tasalla etenkin jalkapalloon liittyen? Siinä tapauksessa suosittelemme sinulle lämpimästä Kicker Sportmagazine -lehteä!

Kicker-lehti on vuodesta 1920 asti ollut Saksan johtava urheilulehti, joka keskittyy erityisesti jalkapalloon. Kicker on kovasta kilpailusta huolimatta onnistunut pitämään paikkansa yhtenä Saksan maineikkaimmista lehdistä.

Artikkelien painopiste sijoittuu saksalaiseen eliittijalkapalloon Bundesligasta muihin alueellisiin joukkueihin mutta myös esimerkiksi muista Euroopan ja muun maailman huippujoukkueista kirjoitetaan. Kirjoittajien tavoitteena on tuoda heidän innostuksensa aihetta kohtaan eloon myös lukijalle.

Kicker-lehden toimittajat ovat joka puolella raportoimassa Bundesligasta, Champions Leaguesta, Saksan cupista, Interistä, EM- ja MM-kisoista sekä eri maiden topliigoista. Raportit tarjoavat asiantuntevia pelianalyyseja jännittävillä faktoilla höystettynä. Myös ammattilaisurheilijat vierailevat lehdessä teksteillään. Kicker on pakollinen lehti kaikille jalkapallofaneille!

Kicker ilmestyy kaksi kertaa viikossa. Maanantainumero raportoi enimmäkseen saksalaisesta jalkapallosta ja torstainumero keskittyy kansainvälisiin jalkapallo-otteluihin ja muihin urheilutapahtumiin. Torstainumero muistuttaa enemmän klassista urheilulehteä.

Tilaa nyt Kicker Sportmagazine itselle tai ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

  • Maa: Saksa
  • Kieli: saksa
  • Julkaisua / vuosi: 104
  • Kustantaja: Mediafy

Arviot Kicker Sportmagazine lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D