TV-maailma

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (61 ääntä)

Tuotekuvaus

TV-Maailma on television ystävän lehtivalinta! Kerran viikossa ilmestyvä TV-Maailma sisältää viikon ohjelmatiedot ja tarjoaa lukijalle myös muuta televisioon liittyvää mielenkiintoista sisältöä. Tilaa lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi aina edulliseen kampanjahintaan!

TV-Maailma varmistaa, että tiedät, mitä televisiosta tulee! Viikon tv-tarjonta on esillä selkeästi ja helppolukuisesti. Lehden ohjelmatiedoista löytyvät kaikki kotimaiset ilmaiskanavat sekä suuri joukko suosituimpia maksukanavia. Lisäksi lehti sisältää viikon radio-ohjelmat pähkinänkuoressa.

Lehti pitää huolen, että saat katselukokemuksestasi mahdollisimman paljon irti. Lehden arvostelut auttavat löytämään uutta viihdyttävää katsottavaa, sillä lehti arvioi niin sarjauutuudet, viikon elokuvat kuin kiinnostavimmat dokumentit. Luonnollisesti lehti pitää huolta, että tiedät myös vanhojen suosikkiesi esitysajat. Lisäksi lehti sisältää mielenkiintoista taustatietoa tv-ohjelmista ja niiden tekijöistä.

TV-Maailman vuoden tilaus sisältää 49 numeroa, joista kolme on tuplanumeroita. Lehden tilaaminen onnistuu kätevästi joko kestotilauksena tai automaattisesti loppuvana määräaikaistilauksena. Tilaa TV-Maailma edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Huom! Otavamedian viikkolehtien tilaukset alkavat aina seuraavan kuukauden alusta.

5 syytä tilata:

1. Monipuolinen, helppolukuinen ja asiantunteva tv-ohjelmaopas.

2. Tv:n, radion ja netti-tv:n ohjelmatietoja, runsaasti kanavia.

3. Viikoittain laaja kattaus ohjelmatarjonnan kiinnostavimpia poimintoja ja ohjelmaesittelyjä.

4. Vinkit TV-viikon elokuva-, dokumentti- ja urheilutarjonnasta, juonipaljastukset sekä kiinnostavien esiintyjien haastattelut.

5. Tunnettujen tv-kasvojen omat ohjelmasuositukset ja ammattikriitikkojen valinnat.

 

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1998
Painos: 176508


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 20 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Piu,
Aivan turha lehti. Lehti ei ole ikinä postilaatikossa sovitusti, vaan tulee vasta seuraavan viikon maanantaina tai tiistaina. Kuka haluaa lukea menneitä tv-ohjelmia?
Lehtikuningas.fi,
Kustantajan yhteystiedot: TV-maailma Otavamedia Oy (09) 156 665 asiakaspalvelu@otavamedia.fi
Lehtikuningas.fi,
Hei Ritva! Meillä ei valitettavasti ole pääsyä kustantajien järjestelmiin, tästä johtuen emme voi peruuttaa tilaustasi Lehtikuninkaan kautta. Lehden kustantaja vastaa aina lehden jakelusta ja laskutuksesta, ja tämän vuoksi peruutus tuleekin tehdä suoraan heille. //Terkuin, Ylläpito
Ritva Lajunen,
peruuta tilaus
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D