Tietosuojaseloste


Tietoa sinulle asiakkaana tai käyttäjänä

Tämä on tietosuojaseloste palveluille, joita myydään Mediafy AB:n ja sen tytäryhtiöiden verkkosivustojen ja muiden sovellusten kautta.

Tallennamme henkilötietoja sinusta, kun tulet asiakkaaksi tai käyttäjäksi. Tämä tapahtuu, jotta voimme myydä ja parantaa palveluitamme ja antaa sinulle juuri sinun tarpeitasi vastaavia tarjouksia. Alta löydät tietoa henkilötietojesi käsittelystä sekä sinun oikeuksistasi.

Käytämme asiakkaistamme ja käyttäjistämme keräämäämme tietoa kolmeen pääkäyttötarkoitukseen:

• Toimintamme harjoittamiseen, lakivelvollisuuksien täyttämiseen sekä tarjoamiamme tuotteiden ja palveluiden myymiseen (sekä kehittämiseen ja soveltamiseen)
• Henkilökohtaisesti räätälöityjen ja yksilöllisille käyttäjille sovellettujen palveluiden tuottamiseen
• Tiedottamiseen ja kommunikointiin, sisältäen käyttäjillemme suunnattujen kampanjoiden mainonnan

Näiden syiden vuoksi yhdistämme keräämiämme tietoja pystyäksemme tarjoamaan sinulle sujuvamman, johdonmukaisemman ja henkilökohtaisesti räätälöidyn käyttökokemuksen. Parantaaksemme yksityisyyden suojaasi noudatamme asiaankuuluvia teknisiä ja järjestöllisiä turvallisuustoimenpiteitä.

Henkilötietovastaava
Henkilötietojen käsittelystä vastaa:
Mediafy AB y-tunnuksella 556619-8205
Käsittelyn käyttötarkoitus ja oikeudellinen perusta
Tietojasi käsitellään tarpeen mukaan voidaksemme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan, kuten ostosi toimituksen ja laskutuksen toteuttamiseksi ja asiakaspalvelun tarjoamiseksi. Tietojasi käytetään lisäksi voidaksemme tarjota henkilökohtaisesti räätälöityjä tarjouksia. Henkilötietojen käsittely perustuu sopimukseen sekä molemminpuoliseen oikeudelliseen sitoumukseen joka syntyy esimerkiksi silloin, kun teet tilauksen. Mainontaa lähetetään sinulle perustuen joko suostumukseesi tai mikäli henkilötietovastaava arvioi mainonnan olevan käyttäjää kiinnostavaa. Tiedot, joita käsitellään ovat niitä, jotka itse annat tullessasi asiakkaaksi meille tai ottaessasi yhteyttä meihin esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse. Tietoja tallentuu myös evästeiden muodossa vieraillessasi verkkosivustollamme.

Tallennettavat henkilötiedot

Tavoitteenamme on tallentaa sinusta mahdollisimman vähän henkilötietoja.

- Nimi ja yhteystiedot. Tallennamme etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, toimitustiedot sekä muita vastaavanlaisia yhteystietoja
- Henkilötunnus. Henkilötunnusta pyydetään ainoastaan silloin, kun asiakas valitsee oston maksutavaksi Klarna-laskun. Tieto välittyy Klarnalle, joka käyttää sitä muun muassa asiakkaan tunnistamiseen ja luottotietojen tarkistamiseen. Henkilötunnus poistuu Mediafyn rekisteristä 14 vuorokauden kuluttua ostosta.
- Demograafiset tiedot. Joissakin tapauksissa tiedämme ikäsi, perustuen meille luovuttamaasi informaatioon. Antaessasi meille postinumerosi tiedämme tietenkin myös asuinpaikkakuntasi.
- Käyttötiedot. Tallennamme tilaushistorian sekä mitä tuotteita olet selannut sivustollamme. Tallennamme myös päivämäärän viimeksi avaamallesi uutiskirjeelle, jotta tiedämme jos ja kun lopetat niiden lukemisen.

Henkilötietojen lähetys

Tavoitteenamme on siirtää henkilötietojasi mahdollisimman harvoin ja ennen kaikkea turvallisesti siirron ollessa tarpeellista.

Henkilötiedot luovutetaan jokaisen tilauksen yhteydessä asianomaiselle tuotteen toimittajalle, jotta tuotteesi saadaan perille sinulle. Tilauksissa, joissa toimitus tapahtuu EU/ETA-maiden ulkopuolelta luovutetaan henkilötiedot maahan tai yritykseen, joka sijaitsee EU/ETA-alueen ulkopuolella. Tuotteiden alkuperämaa näkyy tuotteiden tilaussivulla. Tällaisessa tiedonsiirrossa toimittaja käyttää sopivia turvallisuustoimenpiteitä suojaakseen kyseisiä henkilötietoja. Henkilötiedot voidaan luovuttaa viranomaisille lain sitä vaatiessa, mahdollisille yhteistyökumppaneille jotka tuottavat tukipalveluita, kuten IT-palveluita, sillä tavoin ja siinä suhteessa kuin vaaditaan jotta voimme täyttää sitoumuksemme sinua kohtaan sekä markkinointitarkoituksessa.
Tietojen säilytys ja poisto
Tavoitteenamme on poistaa henkilötietosi heti kun meillä ei enää ole käyttöä niille. Tarvitsemme henkilötietojasi pystyäksemme toimittamaan ostamasi tuotteen ja käsittelemään mahdollisia ongelmia tilauksen aikana. Sen vuoksi henkilötietosi säilytetään niin kauan kuin asiakassuhde on voimassa.

14 kuukautta viimeisimmän ostosi jälkeen poistamme henkilötietosi.

Sähköpostiosoitteesi ja etunimesi saatetaan säilyttää kauemmin, niin kauan kuin avaat ja luet uutiskirjeitämme. Jos lopetat uutiskirjeiden lukemisen, poistamme nämä tiedot automaattisesti kuuden (6) kuukauden kuluttua siitä kun viimeisin lukemasi uutiskirje on lähetetty. Kun henkilötietosi poistetaan säilytämme silti käyttötietosi ja demograafiset tiedot, mutta meillä ei ole mahdollisuutta tietää kenen henkilön tietoja ne ovat. Kyseiset tiedot auttavat meitä kehittämään palveluitamme ja soveltamaan niitä henkilökohtaisemmiksi uusia asiakkaita ja käyttäjiä varten.

Sinun oikeutesi rekisteröitynä
Sinulla on oikeus:
• Milloin vain ja ilman selitystä perua kaikki käsittely joka perustuu suostumukseesi
• Estää henkilötietojesi käyttö markkinointitarkoituksiin
• Protestoida henkilötietojen käsittelyä, joka suoritetaan mielenkiintomittauksen tuella. Protestoituasi sellaista käsittelyä tulee henkilötietovastaava jatkamaan käsittelyä ainoastaan mikäli siihen liittyy pakottavia lainmukaisia syitä
• Vaatia mahdollisten virheellisten tietojen korjaamista
• Pyytää tietojen poistamista. Se voidaan tehdä ainoastaan, jos henkilötietovastaava ei ole velvollinen säilyttämään tietoja laillisin perustein, esimerkiksi kirjanpito- ja finanssilain velvoittamana.
• Sinulla oikeus pyytää rekisterivedosta kaikista henkilötiedoistasi, joita käsittelemme. Rekisterivedos tulee luovuttaa 30 vuorokauden sisällä.
• Tehdäksesi muutoksia henkilötietoihisi tai pyytääksesi rekisterivedosta olet tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@lehtikuningas.fi tai puhelimitse numeroon 09 3158 4790

Turvallisuus
Tavoitteenamme on, että henkilötietosi pysyvät meillä turvallisissa käsissä. Mediafy AB käyttää asianmukaisia teknisiä ja järjestöllisiä turvallisuustoimenpiteitä päästäkseen kyseiseen tavoitteeseensa ja estääkseen ja minimoidakseen riskejä, jotka liittyvät henkilötietojen luovuttamiseen, kuten luvaton pääsy tietoihin, vuodot, väärinkäyttö, muutokset ja tuhoutuminen.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D