HUOM! Joululahjatilaukset alkavat aina joulun jälkeen, aikaisintaan numerosta 1/2021.
Tilaa joululahja valitsemalla kohdassa 1. Valitse tilaustapa Joululahja. Lisäinfoa joululahjatilauksista löydät täältä.

Tekniikan Maailma

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (314 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

21. 11 marraskuuta
22. 25 marraskuuta
23. 9 joulukuuta

Tuotekuvaus

Kestotilaajat saavat digipalvelun käyttöönsä! Digipalvelussa saat digilehden, tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut sekä kaikki Tekniikan Maailmat kattavan arkiston. Arkistosta löytyy kaikki lehdet vuodesta 1953 asti! Saat sähköpostiisi ohjeet digipalvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

Tekniikan Maailma on tekniikan erikoislehti, joka pitää huolen, että pysyt ajan tasalla alan uusimmista kehityskuluista. Tekniikan Maailman erityisosaamiseen kuuluvat autot, moottoripyörät, puhelimet, kamerat, televisiot, tietokoneet ja muu elektroniikka. Tilaa lehti meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi mahtavin tarjoushinnoin!

Tekniikan Maailma tuntee autot ja niiden maailman. TM esittelee uudet mallit yksityiskohtaisesti ja mielenkiintoisesti. Lisäksi Tekniikan Maailma kertoo myös autoteollisuuden uusimmat uutiset, vierailee automessuilla ja autonäyttelyissä sekä vertailee rengasmerkit ja -mallit. TM hallitsee myös muut moottoriajoneuvot kuten moottoripyörät ja mönkijät.

Lisäksi viihde-elektroniikka on Tekniikan Maailma-lehdessä isossa roolissa. Tekniikan Maailmassa esittelyyn pääsevät markkinoiden uusimmat tuotteet eri tuotekategorioista kuten puhelimista, tietokoneista sekä kameroista. Eri tuotemerkkien vertailut antavat paljon hyödyllistä tietoa ja auttavat ostopäätösten tekemisessä.

Tekniikan Maailma auttaa lukijoitaan tekemään hyviä ja valistuneita valintoja. Sen testit ja vertailut ovat puolueettomia, ammattimaisia ja ajankohtaisia. Tekniikan Maailma tarjoaa tietoa, josta on hyötyä ja johon voi luottaa. TM tunnetaan asiantuntevuudestaan ja taidostaan kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Tekniikan Maailma varmistaa, että tiedät aina, mitä tekniikan saralla tällä hetkellä tapahtuu.

Tilaa Tekniikan Maailma nyt ja varmista tekniikantäyteinen lukupaketti kotiisi 23 kertaa vuodessa. Tekniikan Maailma on myös loistava lehtilahja jokaiselle tekniikan ystävälle. Tilaa lehti miehelle, isälle, veljelle tai vaikka ystävälle lahjaksi aina edulliseen hintaan!

Viisi syytä tilata:

1. Lahjomaton ja riippumaton asiantuntija.

2. Suomen paras autolehti, joka ainoana tekee testit itse.

3. Elektroniikan johtava asiantuntija.

4. Suomen suurin tiedemedia.

5. Erinomainen digipalvelu käytössäsi 24/7

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 23
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 113834


Kuka lukee lehteä?

Mies: 88 %
Nainen: 12 %
Ikä: 25 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä

leo riski,
Plussaa: Sisältö monipuolistunut uuden päätoimittajan myötä. Autoesittelyissä /testeissä isojen saksalaisten mainostajien/autotehtaiden määrällistä ja sisällöllistä suosimista vähemmän kuin Tuulilasisssa ja eriyisesti Autobildissä. Perusautojen ohjaustuntumasta hifistelyn sijaan kaipaisin enemmän tutkittua tietoa autojen todellisista kuluista ja luotettavuudesta, esim. myös amerikkalaisten, ranskalaisten ja saksalaisten kuluttujajärjestöjen vertailu- ja asiakastyytyväisyyskyselyjen tuloksia.
Pekka,
Ajattelin tilata ja katsoa onko TM laatu samanlaista kuin kultaisella 1980 luvulla !
Kari Knuutila,
TM on asiallinen ja tarvittaessa myös itsekriittinen lehti, joka ei peittele ongelmia eikä kumarra auktoriteeteille. Onko Nokian Renkaiden tai VW:n sekoilut TM:n vika? Tyytyväinen tilaaja vuodesta 1969
Keijo Mukka,
Nokian renkaitten ja VW skandaalissa ryvettyi koko lehti. Suurimpia mainostajia ei voi haukkua, asiakkaiden aliarvioimista. Ei enää TM:ää.
sami,
päätin tilauksen toistaiseksi, liikaa tuulilasi meininkiä. haluan enemmän asiaa tekniikasta ja muista härveleistä
Pepe Karvonen,
Ihan yes lehti
Mika Nieminen,
volkkari mainoksia saa kyllä ilmaiseksikin. Surkeaa maksettua roskaa nykyään. Sääli. Muuten olis monipuolinen.
Henri Kirkanen,
Hyvä lehti. Kaikkeea maan ja taivaan väliltä testissä. Todellinen yleistekniikan monipuolinen aikakausilehti.
Pentti Wallin,
Olen todella pettynyt teidän tekemään talviautotestiin,koska valitut autot eivät voi kilpailla samassa sarjassa,eihä tämä ole muuta kuin Saksalaisten autojen esille tuontia.Harkitsen kestotiauksen lopettamista.
Seppo Olkkonen,
Hyvä lehti, varsinkin erilaiset testit ovat aina mielenkiintoisia! Itse kaipailen juttuja enemmän kaikesta muusta, paitsi autoista.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D