Tekniikan Historia

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (57 ääntä)

Tuotekuvaus

Tekniikan Historia on uusi lehti joka kertoo keksinnöistä, jotka muuttivat maailmaa. Tekniikan Historia kertoo, miten erilaiset keksinnöt niin meillä Suomessa kuin muuallakin maailmassa ovat syntyneet. Sen lisäksi lehti kuvaa miten uudet koneet ja laitteet ovat mullistaneet ihmisten arkea ja elämäntapaa.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti kertoo mitä uusi tekniikka tuo tullessaan. Tekniikan Historia kiinnostaa teknisen koulutuksen saaneiden lisäksi monia historiasta kiinnostuneita. Se suuntaa katseen menneisyyteen, joka on täynnä huikeita vielä kertomattomia tarinoita keksinnöistä, jotka ovat kirjaimellisesti muuttaneet maailmaa.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Alma Talent Oy
Aloitusvuosi: 2013


Kuka lukee lehteä?

Mies: 80 %
Nainen: 20 %


500 merkkiä jäljellä

Olavi Kaisla,
Todella hauskaa luettavaa tällaiselle höyrykoneajan kasvatille. Jatkakaa esiinkaivamanne mielenkiintoisen aineiston julkaisemistta.
Kari Pyykkö,
mielenkiintoinen
Lehtikuningas.fi,
Hei Teijo, mukava kuulla, että sivustoltamme löytyi kiinnostava lehti vanhojen kestosuosikkien rinnalle! Lukuiloa toivottaen Lehtikuningas.fi-tiimi
teijo hellberg,
Näin ensimmäisen irtonumeron Mäntän Tokmannilla noin viikko sitten, ostin lehden ja ihastuin. Mulle tulee historia lehti sekä tieteenkuvalehti on tullut alusta asti suomessa ilmestyen.
Lehtikuningas.fi,
Hei Jari! Kyseinen tarjoustunnus ei ole meidän. Minkälainen tarjous on kyseessä? -Reetta asiakaspalvelu
Jari Koivukoski,
tilaan tekniikan historia lehden hintaan tarjoustunnuksella 116L0741 hintaan 34 euroa.jari koivukoski kiviojantie 67c 03300 otalampi.ei muuten näköjään onnistu tilaus tietokoneella.
Jari Koivukoski,
miksi ei tunnu pelaavan tarjoustunnus tekniikan historin lehteen.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D