Tieteen Kuvalehti Historia

Julkaisukieli suomi

4/5 (828 ääntä)

Nro 4 top-listalla!

Julkaisuaikataulu 2021

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
19. 9 joulukuuta
1. 23 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tieteen Kuvalehti Historia tuo historian mielenkiintoisimmat ja jännittävimmät tapahtumat suoraan kotiisi. Hyppää aikakoneen kyytiin ja tilaa nyt Tieteen Kuvalehti Historia suoraan Lehtikuninkaalta!

Tieteen Kuvalehti Historia -lehden mukana lukija pääsee tutustumaan maailmanhistorian kiehtovimpiin hetkiin. Näe suurien sivilisaatioiden nousu ja tuho, lähde mukaan maailmaa mullistaville tutkimusretkille, koe maailmansotien kauhut, ihastele antiikinajan rikasta kulttuuria ja paljon muuta mukavasti kotisohvallasi!

Lehden asiantuntevat artikkelit käsittelevät laajasti eri historian aikakausia tärkeine tapahtumineen aina esihistoriasta viime vuosikymmeniin saakka. Tieteen Kuvalehti Historia myös esittelee historian merkkihenkilöitä aina suurista johtajista tärkeisiin uskonnollisiin vaikuttajiin ja merkittäviin keksijöihin. Toisaalta esiin pääsee myös tavallisten ihmisten arkielämä menneinä aikoina.

Tieteen Kuvalehti Historian mielenkiintoisten artikkeleiden takana on joukko historiantutkimuksen ammattilaisia, jotka varmistavat juttujen luotettavuuden ja asiantuntevuuden. Eri teemoihin ja aiheisiin pureudutaan yksityiskohtaisesti ja myös historiallisten tapahtumien taustoja esitellään laajasti. Tieteen Kuvalehti Historia pyrkii myös tuomaan esiin uusia ja tuoreita näkökulmia ja tulkintoja historiallisiin tapahtumiin.

Kokonaisuudessaan lehti on kiinnostava ja mukaansatempaava lukupaketti, joka tarjoaa mielenkiintoista sisältöä kaikille historiasta kiinnostuneille. Lehti auttaa ymmärtämään menneisyyden tapahtumia entistä syvemmin ja sitä kautta myös lisää ymmärrystämme siitä, miksi nykyinen maailmamme näyttää siltä kuin se näyttää tänään.

Tieteen kuvalehti historia -lehden taustalla ovat samat tekijät kuin Tieteen kuvalehdenkin. Kaikki artikkelit on kirjoitettu lähteitä kunnioittaen ja yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa.

Tunne historian lehtien havina ja tilaa Tieteen Kuvalehti Historia jo tänään osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 19
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)
Päätoimittaja: Torsten Weper
Painos: 24609


Kuka lukee lehteä?

Mies: 60 %
Nainen: 40 %
Ikä: 10 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

aake,
Todella hyvä, todellisuuteen perustuvia juttuja. Toisin kuin Tiede, täynnä huuhaata ja miljoonia vuosia, evoluutiota, joka on täysin keksitty, ei tyhjästä voi syntyä mitään, ei ainakaan elämää, jonka tajuaa pikkulapsetkin.
J-P,
Kokonaisuudessaan hyvä julkaisu. Vaihtelua on, mutta ymmärrän kyllä heitäkin joille sotajuttuja on liikaa. Esim. Toinen Maailmansota oli kuitenkin ensimmäinen laajemmin ja tarkemmin dokumentoitu sota ja siksi materiaalia riittää sodan kaikilta osapuolilta.
janne,
jos toinen maailmansota/natsi jutut ei kiinnosta ni heitä lehtes roskiin mitä täällä sitä itkemään ja jotain natsipalvontaa. voi itku. voit tietysti lopettaa koko lehden.
janne,
jos toinen maailmansota/natsi jutut ei kiinnosta ni heitä lehtes roskiin mitä täällä sitä itkemään ja jotain natsipalvontaa. voi itku. voit tietysti lopettaa koko lehden.
janne,
jos toinen maailmansota/natsi jutut ei kiinnosta ni heitä lehtes roskiin mitä täällä sitä itkemään ja jotain natsipalvontaa. voi itku. voit tietysti lopettaa koko lehden.
eero,
liikaa sotajuttuja,varsinkin natsijuttuja.
Antti,
Olen tilannut 13-vuotiaalle pojanpojalleni Historian Kuvalehteä. Tykkää. Kolmesta muusta lehdestä on jo halunnut luopua.
Tarja,
muuten paljon mielenkiintoista luettavaa, mutta natsi-juttuja on liikaa. En ymmärrä moista natsipalvontaa.
Anneki,
Oli hyvä lahja Olaville, vaikka tarjouslahjaa ei koskaan kuulunutkaan. Tästä hieman pahoitan mieleni, Olavi myös. Tosin tästä aikaa jo on.
pekka tenkanen,
todella laadukkaat jutut.. koukuttava, tekee riippuvaiseksi.
suomu,
Hyvä ja mielenkiintoinen lehti kunhan pienet asiavirheet pysyisivät poissa. Ne saavat hieman epäilemään oikeitakin tietoja. Myös kuvitukset olleet hyviä ja hyvä lisä tekstiin. Kuva kertoo paljon asioita parhaimmillaan.
Joni,
-Lehti on mielenkiintoinen ja juttuihin ollaan perehdytty. myös kuvitus mainio.Teksti ajoittain hiukan epäselvää.
myo,
Lehti on hyvä. En vain ymmärrä sitä, ettei lehteä saa itselle tilattua ilman ylimääräistä krääsää?
Mira,
Muuten todella mielenkiintoinen lehti, mutta virheellistä tietoa on joka lehdessä ja viime aikoina miltei jokainen pääartikkeli on ollut natsi-saksaan tai toiseen maailmansotaan liittyvä. Siksi pistänkin tilauksen jäähylle hetkeksi aikaa... monipuolisuus on hyve!
Mari,
Tosi kiinnostava lehti, mutta löytyy tosiaan myös virheellistä tietoa.
Tapio Markus,
Sontaa osittain lehdessä.
jan turunen,
eritttäin mielenkiintoinen,ja mukaansa tempaava
Janne,
Loistava lehti. Kunpa vaan tarjouksia olisi ilman turhaa krääsää tilaajalahjana, niin voisi taas tilata.
Calle,
Tyttären pojalle (12-v) tilaan, hän on oikea historiafani. Samaan mieltä Matun kanssa (13.11.2012), ei tilaajalahjoilla ole merkitystä, lehti on se juttu.
Jari S.,
Mielenkiintoisia ja jännittäviä juttuja, eikä liikaa kaikkea sälää. Tilaajalahja, hienot japanialaiset kokkiveitsetkin tuli kohtuuajassa.
Marita Mäkelä,
Historiasta kiinnostuneille erittäin hyvä lehti
Matu,
Minulle on tullut historia lehti pidemmän aikaa ja sisältö on ollut todella hyvää. Aika samantekevää mitä tilaajalahjat ovat. Lehteähän minä tilaan. Tavarat ostan kaupasta..
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D