National Geographic Suomi

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (312 ääntä)

Tuotekuvaus

Hätkähdyttäviä kuvia ja mielenkiintoisia reportaaseja eri puolilta maailmaa. Tilaa kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -osoitteesta!

National Geographic antaa lukijalleen mahdollisuuden tutustua tieteen uusimpiin löytöihin ympäri maailman. Maailma on ihmeitä täynnä ja näistä pääset lukemaan National Geographic -lehdestä. Lehti tarjoaa kiinnostavia reportaaseja nykyhetken ja entisaikojen merkkitapahtumista.

National Geographic on yli sadan vuoden ajan tarjonnut lukijoilleen maailman ihmeitä keltaisissa kehyksissä. Sykähdyttävät valokuvat sekä perinpohjaiset luonnosta, kulttuureista, avaruudesta, tutkimusmatkoista, tieteestä ja historiasta kertovat artikkelit tuovat kaukaisetkin kolkat kaikkien ulottuville kotisohvalta käsin. Lukija saa tietoa muun muassa tieteen edistysaskelista, eläinten suojelusta ja maapallon muuttuvista lämpötiloista sekä luonnonilmiöistä. Lehden kautta pääsee myös arkeologien matkaan mukaan tutustumaan menneiden aikojen mysteereihin.

Maapallolla on juuri nyt monia haasteita edessään. National Geographic -lehteä lukemalla pääset seuraamaan näitä haasteita ja tieteen kehitysaskelia niiden ratkomiseksi aitiopaikalta.

Uusien urien aukominen ja kansantajuinen kerronta ovat National Geographicin tavaramerkkejä siinä missä perusteellinen taustatutkimus ja huolellinen kielenkäyttökin. Lehti sisältää myös paljon laadultaan huipputasoisia valokuvia, jotka sykähdyttävät. Maailman parhaiden kuvaajien ja toimittajien laatima laatulehti innoittaa välittämään maailmasta ja vie lukijan paikkoihin, joissa ihminen ei ole ennen käynyt.

Tyypillisiä National Geographic -lehden lukijoita ovat aktiiviset ja ympäröivästä maailmasta kiinnostuneet ihmiset, jotka etsivät uutta tietoa ja elämyksiä.

National Geographic ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Tilaa National Geographic nyt kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi !

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 13
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)
Päätoimittaja: Karen Kjær Gunn
Painos: 11036


Kuka lukee lehteä?

Mies: 56 %
Nainen: 44 %
Ikä: 0 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

w2w,
Monipuolinen lehti, soveltuu aikuisille jotka ovat kiinnostuneet tieteestä ja historiasta. Lehdessä riittää luettavaa, suosittelen kokeilemaan.
Pentti Väänänen,
Suomenkielinen lehti on tarkka ja kiinnostava luonnon kuvaaja.
Henrika Marjo Hellevi Tammio-Kauhanen,
Best magazine
Marco-Christian Sund,
hyvä lehti!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D