Hyvä Elämä

Julkaisukieli suomi

3/5 (117 ääntä)

Tuotekuvaus

Senioriterveys on numerosta 7/21 alkaen nimeltään Hyvä Elämä! Uudistuva numero on samalla myös 10-vuotisjuhlanumero.

Nimen muuttamisen myötä aihepiiri laajenee seniori-ikäisten yleislehden suuntaan. Terveysasiat jäävät osaksi lehteä, mutta eivät enää hallitse kuten aiemmin, vaan muuta asiaa tulee mukaan enemmän. Lehdessä käsitellään iäkkäämpien ja kypsempään ikään ehtineiden ihmisten koko elämänvaiheen asioita. Hyvä Elämä on lehti, joka opastaa, neuvoo, koskettaa ja auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä varttuneemmassa iässä ollessasi.

Hyvä Elämä on +55-ikäisille suomalaisille suunnattu aikakauslehti. Hyvä Elämä antaa lukijoilleen vinkkejä mukavampaan ja antoisampaan arkeen sekä kertoo tarinoita mielenkiintoisista henkilöistä ja heidän elämänkokemuksistaan. Voit lukea lehdestä esimerkiksi vakavan sairauden kohdanneiden selviytymistarinoita ja henkilöiden omakohtaisia kokemuksia keinoista terveyden ylläpitoon.

Lehdestä löydät mm. vinkkejä vapaa-aikaan, harrastuksiin, matkailuun, asumiseen, kulttuuripalveluihin ja turvallisuuteen. Myös seksuaalisuutta, ikäihmisellekin tärkeää ja voimaa antavaa elämän osa-aluetta käsitellään Hyvä Elämä -lehdessä lehdelle ominaisella asiantuntevalla tavalla.

Hyvä Elämä ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Tilaa nyt Hyvä Elämä edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Karprint Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Katariina Viitala,
Kiinnostava lehti! Olen 67v. Kerrankin uutta senioreille!
maija,
Hyvä lehti juuri ikääntyeelle väestölle. Linja-automatkoja seuramatkoja ilmoituksia lisää. Suosittelen!
Hilkka Artomo,
Hyvälehti, kun ei ole kaikenlaisia turhakkeita (juoruja).
Lehtikuningas.fi,
Hei Kaarina! Tarkkaa alkamispäivää ei valitettavasti näe meidän sivuiltamme. Tilaukset alkavat pääsääntöisesti seuraavasta numerosta. Tämän lehden maksutapana on tällä hetkellä kustantajan lähettämä lasku. Olet tervetullut olemaan asiakaspalveluumme yhteydessä lisäkysymyksissä!-Ylläpito
Kaarina Toivola,
Voiko tilauksen tiedot, alkamispäivän ym. tarkistaa jostain ennen kassalle menoa? Maksutavan jne.
Lehtikuningas.fi,
Hei Esko! Ikävää, ettet ole yrityksistäsi huolimatta saanut lehteä. Meiltä ei Lehtikuninkaalta löytynyt valitettavasti nimelläsi tulleita tilauksia. Kannattaa tiedustella asiaa kustantajalta, sillä kaikki tilaukset menevät heidän kauttaan: +3580941397 300 / tilaukset@karprint.fi. Mukavaa syksyä!
Esko Loukasmäki,
Onko siellä toimituksessa niin heikkonäköisiä tai ajatuksenkulku huono? Olen kaksi kertaa tilannut lehden, eikä yhtään numeroa ole tullut. Ensimmäisen kerran lähestyin teitä kevättalvella 2015 ja toisen kerran touko/kesäkuussa!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D