SenioriTerveys

Julkaisukieli suomi

3/5 (107 ääntä)

Tuotekuvaus

Oletko yli 55-vuotias ja kiinnostunut saamaan luotettavaa asiatietoa siitä, miten voit pitää itsesi parhaassa mahdollisessa kunnossa mahdollisimman pitkään? Luuletko, että aihe voisi kiinnostaa sinulle rakasta sukulaistasi? Silloin SenioriTerveys on oikea valinta!

SenioriTerveys on terveysasioihin painottunut, +55-ikäisille suomalaisille suunnattu aikakauslehti. SenioriTerveys antaa lukijoilleen vinkkejä mukavampaan ja antoisampaan arkeen sekä kertoo tarinoita mielenkiintoisista henkilöistä ja heidän elämänkokemuksistaan. Voit lukea lehdestä esimerkiksi vakavan sairauden kohdanneiden selviytymistarinoita ja henkilöiden omakohtaisia kokemuksia keinoista terveyden ylläpitoon.

SenioriTerveyden keskeisiä aihealueita ovat fyysisen terveyden koko laaja kokonaisuus, kuten muun muassa:

- tuki- ja liikuntaelinten terveys, sydän- ja verisuoniterveys, aivojen terveys, silmät, suu ja koko keho

- erilaiset terveyttä tukevat palvelut

- käytännön vinkit omasta terveydestä huolehtimiseen liikunnan, ruokavalion ja erilaisten apuvälineiden avulla.

Senioreille tärkeää on myös sosiaalinen ja psyykkinen terveys, joista huolehtimiseen SenioriTerveys-lehdessä tietoa antavat alan asiantuntijat sekä erilaisten palveluiden ja ratkaisujen esittelyt. Lehdestä löydät mm. vinkkejä vapaa-aikaan, harrastuksiin, matkailuun, asumiseen, kulttuuripalveluihin ja turvallisuuteen. Myös seksuaalisuutta, ikäihmisellekin tärkeää ja voimaa antavaa elämän osa-aluetta käsitellään SenioriTerveys-lehdessä lehdelle ominaisella asiantuntevalla tavalla.

SenioriTerveys on lehti, joka opastaa, neuvoo, koskettaa ja auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä varttuneemmassa iässä ollessasi.

SenioriTerveys ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja on myynnissä irtonumeroina myös Lehtipisteissä kautta maan.

Tilaa nyt SenioriTerveys edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi !

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Karprint Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Katariina Viitala,
Kiinnostava lehti! Olen 67v. Kerrankin uutta senioreille!
maija,
Hyvä lehti juuri ikääntyeelle väestölle. Linja-automatkoja seuramatkoja ilmoituksia lisää. Suosittelen!
Hilkka Artomo,
Hyvälehti, kun ei ole kaikenlaisia turhakkeita (juoruja).
Lehtikuningas.fi,
Hei Kaarina! Tarkkaa alkamispäivää ei valitettavasti näe meidän sivuiltamme. Tilaukset alkavat pääsääntöisesti seuraavasta numerosta. Tämän lehden maksutapana on tällä hetkellä kustantajan lähettämä lasku. Olet tervetullut olemaan asiakaspalveluumme yhteydessä lisäkysymyksissä!-Ylläpito
Kaarina Toivola,
Voiko tilauksen tiedot, alkamispäivän ym. tarkistaa jostain ennen kassalle menoa? Maksutavan jne.
Lehtikuningas.fi,
Hei Esko! Ikävää, ettet ole yrityksistäsi huolimatta saanut lehteä. Meiltä ei Lehtikuninkaalta löytynyt valitettavasti nimelläsi tulleita tilauksia. Kannattaa tiedustella asiaa kustantajalta, sillä kaikki tilaukset menevät heidän kauttaan: +3580941397 300 / tilaukset@karprint.fi. Mukavaa syksyä!
Esko Loukasmäki,
Onko siellä toimituksessa niin heikkonäköisiä tai ajatuksenkulku huono? Olen kaksi kertaa tilannut lehden, eikä yhtään numeroa ole tullut. Ensimmäisen kerran lähestyin teitä kevättalvella 2015 ja toisen kerran touko/kesäkuussa!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D