Kunto Plus

Julkaisukieli suomi

4/5 (445 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
19. 2 joulukuuta
1. 16 joulukuuta

Tuotekuvaus

Kunto Plus -lehti on kuntolehti, jonka keskeisintä sisältöä ovat liikunta, hyvinvointi ja terveys. Kunto Plus tarjoaa ideoita ja inspiraatiota aktiiviseen elämään ja terveellisiin elämäntapoihin.

Oletko innokas kuntosalikävijä, kaipaatko apua painonhallintaan tai haluatko ehkä aloittaa liikunnan pitkän tauon jälkeen? Silloin Kunto Plus on lehti sinulle! Kunto Plus sopii kaikille liikunnasta ja terveellisestä elämästä kiinnostuneille. Mielenkiintoista sisältöä löytyy niin kokeneemmille kuntoilijoille kuin uusillekin harrastajille. Oli tavoitteesi maratonin juokseminen, bikinikunto kesäksi tai terveellisempiin elämäntapoihin siirtyminen, Kunto Plus on lehti, joka tukee sinua matkallasi ja auttaa tavoitteidesi saavuttamisessa.

Kunto Plus–lehti on täydellinen treenikaveri. Se tarjoaa uusia ideoita ja inspiraatiota urheiluun, iloitsee kanssasi onnistumisista ja tarjoaa motivaatiota vaikeampiin hetkiin. Lehdestä löydät kunto-ohjelmia ja harjoituksia sekä muita hyödyllisiä vinkkejä. Lehti käsittelee monipuolisesti eri aiheita kuntoiluun ja terveyteen liittyen. Sen aihepiireihin kuuluvat muun muassa juoksu, treeni, laihdutus, kauneus ja terveellinen ravinto.

Jokaisessa numerossa kerrotaan keinoja siihen, miten voi syödä terveellisemmin.Lehdestä löytyy neuvoja, herkullisia reseptejä ja totuudenmukaista tietoa eri ruoka-aineiden vaikutuksista ja vaikutusten syistä. Jokaisessa numerossa on myös aina keskiössä uusi aihe tai liikuntalaji ja treeniohjeet sopivat kaikentasoisille liikkujille.

Kunto Plus lehden takana on joukko alan ammattilaisia, joten voit luottaa siihen, että lehti tuo kotiisi aina uusimmat ja luotettavimmat uutiset ja ilmiöt kuntoilun maailmasta.

Lehtikuningas.fi sivustolta löytyy paras Kunto Plus tarjous juuri sinulle. Tartu siihen jo tänään!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 19
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)
Päätoimittaja: Karen Lyager Horve
Painos: 20085


Kuka lukee lehteä?

Mies: 26 %
Nainen: 74 %
Ikä: 14 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Sipe,
Erinomainen lehti
Hanne,
Yhden numeron perusteella hyvä lehti
Rozi,
Hyvä
kukka,
Hyvä lehti!
Rozanna,
erinomainen
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D