Kotilääkäri digilehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (2 ääntä)

Tuotekuvaus

Kotilääkäri on hyvän olon lehti! Terveys, liikunta, ravitsemus ja kauneus ovat Kotilääkärin kantavia teemoja. Tilaa Kotilääkäri digilehti nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi edulliseen kampanjahintaan!

Kotilääkäri on suunnattu aikuisille suomalaisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Lehden keskiössä ovat terveelliset elämäntavat sekä itsestä huolehtiminen. Kotilääkäri auttaa tekemään valintoja, jotka ovat hyväksi sinulle. Lehti neuvoo, kuinka kuntoilu ja liikunta tuodaan osaksi arkipäivää ja sen rutiineja. Se tukee haastavissa hetkissä ja inspiroi jakamalla muiden ihmisten menestystarinoita. Lehden muita aiheita ovat esimerkiksi sairauksien ennaltaehkäisy ja itsehoito sekä erilaiset ihanat hemmotteluvinkit.

Kotilääkäri opastaa lukijaa myös ravitsemukseen ja ruokatottumuksiin liittyvissä asioissa. Terveellinen ruokavalio on yksi terveellisten elämäntapojen kulmakivistä ja Kotilääkäri tarjoaa paljon hyödyllisiä ravintoon liittyviä neuvoja ja vinkkejä. Lehdestä löydät parhaat ruuat ja reseptit, jotka ovat sekä hyväksi sinulle, että maistuvat herkullisilta.

Kotilääkäri on asiantunteva, luotettava ja samanaikaisesti lämminhenkinen terveyslehti. Kotilääkäri digilehden löydät nyt edullisesti Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta! Kun tilaat Kotilääkäri digilehden, pääset lukemaan lehteä netissä missä vain ja milloin vain - luettavanasi on aina uusin näköislehti sekä lehtiarkisto vuodesta 2016 saakka!

br>
Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Lukeaksesi digilehteä, tarvitset Otavamedia tilin. Jos sinulla on jo Otavamedia tili, pääset lukemaan tilin tunnuksilla digituotetta heti, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Jos sivulla ei ole vielä Otavamedia tiliä, sinulle luodaan tili samalla kun tilaus kirjautuu kustantajan järjestelmään. Tilauksen kirjauduttua kustantajalle, saat heiltä sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vahvistaa Otavamedia tili 7 vuorokauden kuluessa.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Otavamedia Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 30 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D