Kotilääkäri kansi
Alkuperämaa suomi
Suosituimmat:
3/5 (30 ääntä)
Tykkää:

Kotilääkäri

Kotilääkäri on hyvän olon lehti! Terveys, liikunta, ravitsemus ja kauneus ovat Kotilääkärin kantavia teemoja. Tilaa lehti nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi edulliseen kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi!

Kotilääkäri on suunnattu aikuisille suomalaisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Lehden keskiössä ovat terveelliset elämäntavat sekä itsestä huolehtiminen. Kotilääkäri auttaa tekemään valintoja, jotka ovat hyväksi sinulle.

Kotilääkäri vakioaiheisiin kuuluvat muun muassa laihdutus ja painonhallinta. Lehti neuvoo, kuinka kuntoilu ja liikunta tuodaan osaksi arkipäivää ja sen rutiineja. Se tukee vaikeissa hetkissä ja inspiroi jakamalla muiden ihmisten menestystarinoita. Lehden muita aiheita ovat esimerkiksi sairauksien ennaltaehkäisy ja itsehoito sekä erilaiset ihanat hemmotteluvinkit.

Kotilääkäri opastaa lukijaa myös ravitsemukseen ja ruokatottumuksiin liittyvissä asioissa. Terveellinen ruokavalio on yksi terveellisten elämäntapojen kulmakivistä ja Kotilääkäri tarjoaa paljon hyödyllisiä ravintoon liittyviä neuvoja ja vinkkejä. Lehdestä löydät parhaat ruuat ja reseptit, jotka ovat sekä hyväksi sinulle, että maistuvat herkullisilta.

Kotilääkäri on asiantunteva, luotettava ja samanaikaisesti lämminhenkinen terveyslehti, jonka voit tilata joko kestotilauksena tai automaattisesti loppuvana määräaikaistilauksena. Kotilääkäri-lehden parhaan tarjouksen löydät Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!

Kestotilaajille maksuton digilehti, sisältää myös aiempien numeroiden digitaalisen arkiston. Etu voimassa toistaiseksi.

Viisi syytä tilata:

1. Suomen luotettavin hyvänolon asiantuntija, jolta saat uusinta terveystietoa, parhaat neuvot itsehoitoon, vaivojen ennaltaehkäisyyn, jaksamiseen ja elämänmuutokseen.

2. Monipuolinen lääkäripalsta ja tietoa tutkituista vaihtoehtohoidoista.

3. Selviytymistarinoita, vertaistukea, arjen psykologiaa, ilmiöitä ja ihmissuhteita.

4. Käytännön keinot hoitaa ulkonäköä ja vahvistaa itsetuntoa.

5. Uusimmat trendit ravintoon ja kuntoiluun liittyen.

 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi
 • Julkaisua / vuosi: 11
 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Painos: 25267

Kuka lukee lehteä?
 • Mies: 20 %
 • Nainen: 80 %
 • Ikä: 30 - 100 vuosi

Arviot Kotilääkäri lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
 • Juuli , Lehti ihan yhtä tyhjän kanssa... Viimeinen niitti viimeisin lehti, jossa kannessa Leena Harkimo, turkistarhauksen lobbari... Tilaus loppui nyt tähän.
 • Riitta Kauppila , Kyllähän teidän lehdessä on jos minkälaisia hienoja ruoka vinkkejä, tai erityis ruokia, mutta yksikään lehti ei puutu kihdin ruokavalioon. Mikä kuitenkin on melko yleinen sairaus ja vaatii erityis ruokavalion.
 • esko kauppinen, juhanink. 1 as. 16, 02180 Espoo , Maaliskuun lehti oli yhtä tyhjän kanssa, ei mitään luettavaa. Ilmoitin jo aspaanne, että lehden tilaus loppuu vuoden lopussa. Oli varmaan huonoin kotilääkäri, jonka olen n. 10 vuoden aikana lukenut. Lehden teosta vastaava ei taida olla tehtäviensä tasalla.
 • Paula Tiainen , Lehden muodonmuutos on osittain hyvä, mutta kannen ulkoasu on nyt ollut syyskuusta alkaen joka kuukausi niin samanlainen ettei erota onko uusi vai vanha numero kysymyksessä.
Tilaa lehti

Kotilääkäri

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D