FIT

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (289 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
9. 19 lokakuuta
10. 23 marraskuuta

Tuotekuvaus

Tarttuvaa energiaa!

Fit on suurin liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut lehti Suomessa. Tilaa nyt edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi sporttiselle ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Uusi uudistettu FIT toimii lukijan omana personal trainerina. FIT osaa motivoida, tsempata ja rohkaista lukijaa eli sinua juuri oikealla tavalla oikeaan aikaan, sillä se on myös verkossa! FIT on alan asiantuntija mitä tulee treenaamiseen, ravintoon ja terveyteen. Uudet treeni-ilmiöt, vaatteet, välineet ja vinkit auttavat sinua muokkaamaan elämästäsi energisen ja silti itsesi näköisen.

FIT on oikea valinta sinulle, jos tykkäät treenata kovaa, syödä oikein ja myös näyttää hyvältä. Uudistettu sisältö ja ulkonäkö tarjoavat FIT-lehden lukijoille raikkaita ja inspiroivia kuvia ja juttuja. Liikuntaa, trendejä, ruokaa, motivaatiota, innostavia tarinoita, luotettavaa faktaa ja ennen kaikkea hyvää fiilistä! FIT-lehden lukijamäärä kasvaa jatkuvasti ja se kertoo onnistumisesta sisällön suhteen.

FIT-lehdestä saat myös hyödyllisiä vinkkejä kauneudenhoitoon, kuten ihonhoitoon ja meikkaukseen. Fit on aina perillä trendeistä niin ruuan, treenin, pukeutumisen kuin kauneudenhoidonkin tiimoilta.

Fit auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmavartalosi olemalla tuki herkuttelun lopettamisessa ja treenauksen aloittamisessa. FITin käytännöllisillä vinkeillä ja helpoilla ohjeilla liikunnan ja ruoan suhteen jokainen voi onnistua. Tilaa kotiisi tai ystävälle oma PT eli FIT-lehti edullisesti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Aloita terveellisempi elämä jo tänään ja liity mukaan fitjengiin!

HUOM! Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 170000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 5 %
Nainen: 95 %
Ikä: 18 - 45 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Rozi,
hyvä
Tarja Oksanen,
hyvä lehti
Marjo Vattulainen,
Hyvä ja monipuolinen lehti liikunnan harrastajille, suosittelen!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D