Talouselämä Bundle

Julkaisukieli suomi

4/5 (121 ääntä)

Tuotekuvaus

Talouselämä on pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa talouteen keskittyvä viikkolehti. Tilaa Talouselämä edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Talouselämä kirjoittaa kattavasti suomalaisesta elinkeinoelämästä. Sen perinpohjaiset selvitykset ja analyysit tarjoavat ainutlaatuista tietoa suomalaisista yrityksistä ja yhteiskunnasta. Talouselämä pyrkii ennakoimaan ja arvioimaan talouselämän tapahtumia sekä seuraa ajankohtaisia tapahtumia asiantuntevasti. Talouselämä-lehti kertoo mitä on tapahtunut, miksi niin on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi. Talouselämä ottaa paitsi yritysten myös niissä työskentelevien ammattilaisten näkökulman huomioon.

Vuonna 2017 uudistunut Talouselämä keskittyy yhä enemmän kirjoittamaan työelämän arjesta ja ilmiöistä, työpaikkojen todellisuudesta sekä yrityskauppoihin ja sijoittamiseen liittyvistä asioista. Perinteiset selvitykset ovat tärkeä osa Talouselämää ja muodostavat lehden kivijalan.

Talouselämä-lehden uutiset keskittyvät ajankohtaisiin aiheisiin, kuten talousarviot, yrityskaupat ja kasvuyritykset, haastattelut ja hallituksen tekemien päätösten vaikutukset työntekijöihin kaikilla aloilla kaikkialla Suomessa. Toistuvia aihealueita ovat myös osakkeet, joukkovelkakirjat, rikkaat, pörssi ja luonnonvarat. Tebatti-osiossa puheenvuoron saavat päättäjät, yritysjohtajat, yrittäjät ja muut elinkeinoelämän henkilöt. Talouselämässä on mielenkiintoisia artikkeleita, kolumneja ja kommentteja myös aihealueista kuten kasvuyritykset, viestintä, peliyhtiöt, koulutus, kansantalous, brexit ja verotus.

Talouselämä ilmestyy perjantaisin 46 kertaa vuodessa. Lehden tyypillinen lukija on johdon, talouden, yrittämisen tai sijoittamisen parissa työskentelevä ammattilainen. Lehti sopii kuitenkin mainiosti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä talouselämässä tapahtuu omasta ammatista huolimatta.

Tilaa Talouselämä aina edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi Lehtikuninkaalta ja tiedät mitä talouselämässä tapahtuu!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 46
Kustantaja: Alma Talent Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 68 %
Nainen: 32 %
Ikä: 20 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Esa,
Hyvä lehti, hiukan kallis näin eläkkeensaajalle. Suosittelen
matti,
hyvä ,mutta liian kallis lehti eläkeläiselle
Hyvä Lehti,
On muuten Helvetin Hyvä Lehti.
Teppo,
Tiukkaa tavaraa.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D