Arvopaperi Bundle

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (123 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa Arvopaperi


Arvopaperi on sijoittajan oma tietopaketti. Voit valita digitaalisen Arvopaperin, Arvopaperin, joka yhdistää digitaalisen ja printatun Arvopaperin eli Arvopaperi Bundlen tai Arvopaperi-printtitilauksen. Arvopaperia on julkaistu jo vuodesta 1981.

Arvopaperi Bundle tilaus sisältää painetun lehden ja kaikki Arvopaperin digitaaliset sisällöt.

Arvopaperin Bundle tilaukseen kuuluu:

• Painettu Arvopaperi
• Sijoitusopas
• Kaikki Arvopaperin digitaalinen sisältö


Arvopaperi on Suomen ainoa sijoittamisen monikanavainen erikoismedia. Tuoteperheeseen kuuluvat 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, vilkas verkkopalvelu ja erilaiset sijoittajatapahtumat. Arvopaperi tarjoaa riippumatonta tietoa, ideoita ja virikkeitä sijoittamisen tueksi. Lukijoille kerrotaan, mistä sijoitusmaailmassa puhutaan ja missä raha liikkuu. Arvopaperi.fi:stä löytyy aina viimeisimmät sijoittamiseen liittyvät uutiset niin kotimaasta kuin ulkomailta. Verkkopalvelun keskeistä sisältöä ovat mm. sijoittamiseen liittyvät ilmiöt, sijoittajapersoonat, osakkeet ja sijoitusrahastot. Sijoitusopas on syyskuussa ilmestyvä erikoisnumero, joka toimii oppaana niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin sijoittajalle.

Tilaukseen kuuluu myös rajaton lukuoikeus Arvopaperin digitaalisiin palveluihin. Digitaalinen Arvopaperi kertoo tärkeimmät pörssiuutiset, markkinakatsaukset, analyysit ja sisäpiirikaupat – kaikki tämä kätevästi niin tietokoneella, puhelimella kuin tabletillakin. Saat halutessasi myös tilaajille räätälöidyn uutiskirjeen kerran viikossa.

Tilaa Arvopaperi Bundle, Arvopaperi Printti tai Arvopaperi Digi helposti ja edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi itselle, lahjaksi tai yritykselle.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Alma Talent Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 81 %
Nainen: 19 %


500 merkkiä jäljellä

yka,
kelpaa verovähennykseen, hyvä juttu.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D