Toscana matkustajien palautteet!

Keväällä 2013 Lehtikuningas.fi vei lennätti tilaajamatkalle aurinkoiseen Toscanaan. Lue matkalla käyneiden sensuroimaton palaute matkustuskokemuksesta!

Leila
Olin matkalla 11–15.4. ja matka oli oikein onnistunut. Järjestelyt olivat sujuvat. Otimme retkipaketin, jonka kauppaamiskuvio oli vähän erikoinen ja paketti melko kallis, mutta retket olivat oikein hyviä. Lisäksi pakettiin kuuluivat illalliset. Oppaat, varsinkin Maarit, olivat erittäin asiantuntevia ja retkillä oli paljon ohjelmaa. Lyhyessä ajassa näki monia paikkoja ja kuuli Italian historiasta ja retkikaupungeista paljon tietoa. Tosin omaa aikaa hotellikaupungissa ei juuri jäänyt, jos otti koko retkipaketin.

Sääkin suosi, joka päivä oli poutaa ja aurinkoistakin pääosin. Hotelli oli asiallinen ja kauniilla paikalla. Aamupala oli melko suppea, mutta sisälsi kaiken tarpeellisen. Lennot ja lentokenttäkuljetukset sujuivat myös niin kuin piti. Kaiken kaikkiaan matka oli oikein onnistunut ja olen valmis menemään toistekin ko. matkanjärjestäjän matkoille. Kiitokset vain matkatarjouksesta Lehtikuninkaalle, mukava, jos tarjoatte matkoja jatkossakin. Jos haluatte, voitte lainata kommenttiani ja saatte käyttää etunimeäni sen yhteydessä. Terv. Leila, tyytyväinen matkalainen

Karii
Universal Tours Scandinavia (Bonusfly) tarjosi ainostaan yhden hengen huonetta lisämaksusta huhtikuun 22. päivän lähtöön ja vaihtoehtona oli ottaa heti 8.-11.4. reissu Luccan retkellä (lisämaksusta sekin) – eli ei lainkaan mahdollisuutta alunperin ilmoitettuun “59 euron lentokentävero” -hintaan. Lähtö Vantaalta myöhästyi pari tuntia johtuen lentohenkilökunnan lepoajoissa havaitusta puutteesta. Porukka oli siis jo hiukan nuupahtanutta puoliltaöin saapuessamme Pisan kentälle, jossa oppaiden listoilta ei nimeäni löytynyt (lienen ollut ainoa Lehtikuninkaan kautta matkalle lähtijä). Onneksi tiesin ryhmäni ja sitä kautta hotellini etukäteen, koska olin vaatinut tiedon etukäteen sähköpostiini.

Perillä sinänsä oli ihan hauskaa, johtuen mukavista matkakumppaneista ja siitä ettemme viitsineet nipottaa pikku puutteista - kolmen tähden hotellissahan sellaisiin on totuttava. Firenzen ja Pisa + Volterran retkillä oli mukava tunnelma ja miksei Lucassakin, vaikka hieman hiljaisempi retki olikin. Lucan retkellä oli hauska kuulla, että retkellämme aiemmin päivällä Firenzeen kadonnut lammas oli löytynyt ja pääsi vielä yöksi Montecatini Termeen pikku hotelliimme.

Suosittelen kyllä matkaa (ensi syksynä Barcelona?) muillekin, mutta aina pitää retkille osallistuessa muistaa, että sen verran on kyettävä kävelemään, että pysyy muun ryhmän mukana...
Jos matkan haluaa tehdä edullisesti, sekin onnistuu, vaikka itse ensikertalaisena itse ostinkin kaikki retket.


Elina Wainio
Hei! Toscanan aurinkoiset maisemat ja vieraanvaraiset ihmiset vielä tuoreina mielessäni haluan kiittää Lehtikuningasta hienosta matkatarjouksesta: näitä lisää!

Universal Tours (Bonusfly) on matkanjärjestäjänä hieman poikkeava, mutta hoitaa tehtävänsä siinä missä muutkin.
Peruspaketin hinta-laatu –suhde on lyömätön.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D