Unelmien Talo&Koti

Julkaisukieli suomi

4/5 (181 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

11. 27 lokakuuta
12. 24 marraskuuta

Tuotekuvaus

Jos koti, asuminen ja sisustus ovat lähellä sydäntäsi, on Unelmien Talo&Koti -lehti juuri sinulle!

Unelmien Talo&Koti on kodikas ja lämminhenkinen sisustuslehti sinulle, joka etsit käytännöllisiä, helposti toteutettavia, edullisia ja ihania ideoita kotiin, keittiöön ja puutarhaan. Unelmien Talo&Koti ratkaisee asumisen arkiset sisustuspulmat ja auttaa luomaan kodista viihtyisän vähällä vaivalla ja edullisesti.

Lehti huomioi koko perheen tarpeet. Se palvelee, innostaa ja kannustaa itse tekemiseen. Lehden inspiroivilla ohjeilla ja monipuolisilla tuotevalinnoilla päivität sisustuksen helposti ja luot kotiin lämmintä tunnelmaa pienin konstein. Mukana myös kinuskikissa ja ihanat leipomukset!

Unelmien Talo&Koti pursuaa maalaisromantiikkaa, värikkäitä ja laadukkaita kuvia sekä tee itse -ideoita. Lehden mottona on, että sisustaminen on iloinen asia eikä sitä tule ottaa liian vakavasti! Unelmien Talo&Koti antaa ideoita siihen, miten saat pihastasi mahdollisimman viihtyisän, leivot ihanimmat leivonnaiset läheisillesi tai sisustat kotisi juuri sinun näköiseksesi.

Unelmien Talo&Koti esittelee myös innostavimmat kotikohteet ja projektit erilaisten talojen ja kotien parissa. Esittelyistä saa takuuvarmasti aina jonkin idean myös omaan kotiin liittyen.

Unelmien Talo&Koti ilmestyy 12 kertaa vuodessa, eli saat sen postilaatikkoon vuoden jokaisena kuukautena.

Tilaa nyt Unelmien Talo&Koti -lehti kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi !

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 57431


Kuka lukee lehteä?

Mies: 19 %
Nainen: 81 %


500 merkkiä jäljellä

Eija Lehtimäki,
Niin piristävä lehti! Tykkään!
Taina,
Ihan ok lehti.
Niina,
Ihana lehti
Rozi,
ok
Niina,
Kiinnostava ja kiva lehti.
Lehtikuningas.fi,
Hei Ruskaterttu ja kiitos paljon kommentistasi! Ihanaa, että olet tyytyväinen lehden sisältöön! Toivottavasti se on mieleesi tulevaisuudessakin. Mukavaa ja rentouttavaa loppukesää sinulle! -Ylläpito
Ruskaterttu Karjalainen,
Ihana lehti! Ei pelkkää valkoista vaan väriä ja ideoita elämään, rakastamaani kierrätystä ja home made juttuja
liisa,
ihana lehti,täynnä värikkäitä ja kivoja sisustuksia.vaihtelua nykyiseen aina vain valkoista ja harmaata oleviin "nykytrendeihin"
LEHTIKUNINGAS.FI,
Kiitos kommentistasi! Saamme kaikki tarjoukset suoraan lehtien kustantajilta ja emme voi valitettavasti niihin vaikuttaa. Tilaajalahjat eivät vaikuta lehden hintaan, vaan ne on tarkoitettu asiakkaiden iloksi. Näissä tarjouksissa on 30% säästö normaalihintaan verrattuna+tilaajalahja. //Yst.terv.Ylläp
Sarike,
Mahtavasti uudistunut lehti. Tilaisin jos ei noita hintoja nostavia lahjuksia.
Tinka,
Lehti täynnä silmänruokaa ja pienellä budjetilla toteutettavia sisustusvinkkejä.
Eeva Halenius,
Kauniita koteja, hyvät kuvat
Marja,
Mukavia ideoita tavalliseen kotiin!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D