Oma Koti Kullan Kallis

Julkaisukieli suomi

2.5/5 (18 ääntä)

Tuotekuvaus

Oma Koti Kullan Kallis tarjoaa kodikasta ja käytännöllistä luettavaa. Tervetuloa mukaan aktiivisten sisustajiemme maailmaan! Tilaa Oma Koti Kullan Kallis edullisesti suoraan kotiisi osoitteesta Lehtikuningas.fi

Oma Koti Kullan Kallis on nimensä mukaisesti avain kodikkaaseen kotiin. Tämä sisustuspainotteinen lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sisältää ideoita, trendejä, fiksuja valintoja ja sisustustuotteita, sekä ennen kaikkea toteutettavissa olevia sisustusunelmia. Jokaisessa lehdessä on kauniita ja persoonallisia koteja sekä ajankohtaisia asumiseen ja kodin sisustukseen liittyviä teemoja.

Aina ajassa olevia aiheita ovat keittiöt, kylpyhuoneet, makuuhuoneet ja lastenhuoneet samoin kuin olohuoneen kalustus ja yksittäiset sisustus- ja tuunausvinkit, joita lehti tarjoaa jokaisessa numerossa. Mukana on myös asumiseen liittyvää tekniikkaa talotekniikasta älykotiin ja valaistuksesta lämmitykseen. Kevään ja kesän numeroissa eletään vahvasti myös puutarhassa ja otetaan huomioon asumisen eri puolet. Syksyn sisustussesonki on täynnä kiinnostavia uutuuksia ja tapahtumia.

Verkkolehti vitonen.fi ja Oma Koti Kullan Kallis -lehti yhdistyivät tammikuussa 2016, jolloin Oma Koti Kullan Kallis siirtyi Plaza Publishing Groupilta Vitosmedia Oy:lle. Oma Koti Kullan Kallis on ilmestynyt vuodesta 2006.

Tilaa Oma Koti Kullan Kallis edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi ja säästä!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 7
Kustantaja: Vitosmedia Oy
Aloitusvuosi: 2007
Päätoimittaja: Minna Pajamies
Painos: 85000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 30 %
Nainen: 70 %
Ikä: 25 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D