Meidän Talo

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (56 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
11. 4 marraskuuta
12. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Onko kotonasi aina jokin pieni tai vähän isompikin projekti meneillään ja tykkäät vaihtelusta? Ovatko sisustus, remontointi, rakentaminen tai puutarhaprojektit lähellä sydäntäsi? Meidän Talo -lehdestä löydät upeimmat muutokset kaikkeen asumiseen liittyen!

Meidän talo on Suomen suurin omakotiasumisen lehti, joka tarjoaa inspiraatiota kaikille, jotka suunnittelevat isoa tai pientä muutosta kotiinsa. Oli kyseessä sitten vanhan talon peruskorjaus, keittiö- tai kylpyhuoneremontti, pihan kunnostus tai aivan uuden talon rakentaminen Meidän talo -lehdestä saat rahanarvoista hyötytietoa, käytännönläheisiä ideoita sekä asumisen unelmia. Kyseessä ei ole vain rakentamisen ja remontoinnin projektilehti, vaan asumisen erikoislehti, josta saa hyötyä ja inspiraatiota koko asumisen elinkaaren ajan.

Selkeät ennen ja jälkeen -kuvat havainnollistavat upeimmat, rohkeimmat ja mielenkiintoisimmat remonttiprojektit ympäri Suomen. Lehti selostaa asiantuntevasti ja tarkasti, miten kaikki tehtiin. Lehdestä saat myös parhaat vinkit rakennus- ja sisustusmateriaalien valintaan ja hankintaan.

Meidän talo -lehdestä voit lukea koskettavia tarinoita erilaisista taloista ja kodeista, persoonallisista ja yllättävistä asumisratkaisuista sekä mielenkiintoisista ihmisistä niiden takana.

Olit sitten viherpeukalo, remonttireiska, rakentaja tai sisustusintoilija Meidän talo -lehti ohjaa sinua fiksujen valintojen teossa. Lehti sopii niin naisille kuin miehille, omakotitalon omistajille kuin siitä haaveilevillekin.

Tilaa nyt Meidän talo -lehti aina edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi taloja rakastavalle ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi !

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 51057


Kuka lukee lehteä?

Mies: 43 %
Nainen: 57 %


500 merkkiä jäljellä

Pekka Reunanen ,
Lopetan "jatkuvan" tilaukseni.Kirjatkaa lopetus tästä,koskei muualta löydy osoitetta mistä tilauksen voi perua.
Risto Saarikoski,
Ensiapulaukku on hieno tilaajalahja ja juuri meille tosi tarpeellinen!!!!! Samoin koko lehti on omakotiasukkaan toivelehti ohjeineen!!!.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D