Meidän Mökki

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (130 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
1. 12 tammikuuta
2. 09 helmikuuta
3. 09 maaliskuuta
4. 06 huhtikuuta
5. 04 toukokuuta
6. 08 kesäkuuta
7. 13 heinäkuuta
8. 10 elokuuta
9. 14 syyskuuta
10. 19 lokakuuta
11. 23 marraskuuta

Tuotekuvaus

Uudistunut Meidän Mökki on Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajan asumisen lehti, jota ilmestyy 12 numeroa vuodessa joista vuoden viimeinen lehti on tuplanumero. Tilaa nyt edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Meidän Mökki on jokaisen aidosta kiireettömästä mökkielämästä nauttivan suomalaisen oma lehti. Lehden tyyli on lämminhenkinen ja aito. Lehden sivuilta huokuu suomalaiseen mökkeilykulttuuriin liittyvä tunnelma, ja lehti onkin mukava kokonaisuus vapaa-aikaa, remontointia, taloutta, pihan hoitoa ja harrastuksia. Mökki on ollut ja tulee olemaan suomalaisille rakas paikka. Meidän Mökki muistuttaa sinua kuukausittain kesäisistä öistä laiturin nokassa, rantasaunan ihanasta lämmöstä ja raikkaasta tuoksusta, sekä kesäkeittiön herkuista.

Vuoden aikana Meidän Mökki esitteleen vähintään 36 mökkiä ympäri Suomen. Meidän Mökki tarjoaa vinkkejä niin mökin hankkimista suunnitteleville kuin mökin jo omistavillekin lukijoille, jotka haluavat pitää mökkinsä parhaassa mahdollisessa kunnossa. Lehden jokaisesta numerosta löytyy tee se itse – vinkkejä ja keskeisiä aiheita ovat myös sisustus, maalaus, remontointi, puutarhanhoito, mökkipihanhoito sekä ympärivuotiset ekologisesti kestävät helpot ja edulliset ratkaisut energia- ja jätevesiasioissa. Esittelyssä mm. terassi, laituri, mökki, sauna, kesäkeittiö, vapaa-ajanasunto.

Meidän mökki on täyttä mökkielämää. Rakenna, remontoi ja rentoudu sopivassa suhteessa. Valitse paras tarjous, tilaa Meidän Mökki suoraan kotiovellesi ja nauti. Nyt on helppo tehdä tilaus!

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 39580


Kuka lukee lehteä?

Mies: 39 %
Nainen: 61 %


500 merkkiä jäljellä

Maija,
Mökki on mökki ja vapaa-ajan asunnot on erikseen, joten lisää juttuja oikeista mökeistä
Henri K,
Mukavaa ja helppoa luettavaa. Uusia ideoita saa paljon. Ehkä Mökkeilyyn liittyvistä aktiviteeteista saisi ola enemmän juttuja, (toki olen ostanut vain satunnaisia irtonumeroita)
kirsi peltonen,
Ihan kiva lehti.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D