Kotiaarre + blogit

Julkaisukieli suomi

4/5 (23 ääntä)

Tuotekuvaus

Pidätkö kodin sisustamisesta mutta rahaa saisi mielellään jäädä muitakin tarpeita varten? Ovatko ekologisuus, pitkä käyttöikä ja hyvä hinta-laatusuhde sinulle tärkeitä tekijöitä tuotteita valitessasi? Seuraatko sisustusblogeja?

Harkittu kuluttaminen on yksi suurimmista megatrendeistä meillä Suomessa! Kotiaarre + blogit -lehti keskittyy erilaisiin pienen budjetin ratkaisuihin kodin projekteihin liittyen sekä ympäristöystävällisiin valintoihin. Kauniin kodin tai hyvän ruuan ei tarvitse määrittyä hintalappujen numeroiden suuruuden tai tavaroiden iän perusteella.

Kotiaarre + blogit on lehti kaikille, jotka eivät pelkästään ole kiinnostuneita kodin sisustamisesta, vaan myös arvokkaan luontomme hyvinvoinnista ja harkitusta kuluttamisesta. Hinta-laatutietoisille perheellisille naisille täsmäkohdennettu Kotiaarre + blogit paitsi hurmaa visuaalisesti myös antaa lukijansa rahoille täyden vastineen – ideoineen, ohjeineen ja vinkkeineen.

Jokaisesta lehdestä löytyy ideoita, vinkkejä ja ohjeita kodin sisustukseen, ruokaan ja juomaan sekä muihin elämiseen ja asumiseen liittyviin asioihin. Lehti on täynnä mielenkiintoisia tarinoita kiperistä taloustilanteista ja niistä selviytymisistä, esimerkkikoteja sekä reseptejä. Hurmaavat kuvat tekevät lukukokemuksesta entistä nautittavamman. Tilaa nyt Kotiaarre + blogit kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Terassi Media Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 20 - 90 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D