Glorian Koti

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (129 ääntä)

Tuotekuvaus

Glorian Koti on laadukas suomalainen sisustuslehti. Se esittelee uusimmat sisustustrendit ja auttaa löytämään kotiisi tyylikkäitä mutta käytännöllisiä ratkaisuja. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus. Tilaa lehti edullisesti Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!

Glorian Koti -lehden keskiössä ovat sisustus ja design. Lehden joka numerossa lukija pääsee tutustumaan kuuteen mielenkiintoiseen suomalaiskotiin. Kauniit ja persoonalliset kodit tarjoavat lukijalle inspiraatiota ja raikkaita, uusia ideoita oman kodin sisustamiseen. Glorian Koti on täydellinen lehti valinta jokaiselle kotiaan ja sen sisustamista rakastavalle!

Glorian Koti haaveilee lukijan kanssa, mutta myös auttaa tuomaan sisustusunelmat haaveista todellisuuteen. Glorian Koti varmistaa, että löydät juuri sinun kotiisi sopivat tuotteet ja ideat. Oli uudistuksen kohteena sitten keittiö, kylpyhuone tai olohuone, Glorian Koti esittelee trendikkäimmät kalusteet, tyylikkäimmät valaistusratkaisut, kauneimmat kodintekstiilit ja parhaat pintaratkaisut. Ideoita riittää myös ulkotiloihin kuten parvekkeelle, terassille ja puutarhaan. Glorian Koti tarjoaa jotakin jokaisen sisustajan makuun. Myös erilaiset sisustusbudjetit on otettu huomioon ja ideoita löytyy monista eri hintakategorioista.

Glorian Koti -lehti on lukupaketti täynnä iloa, inspiraatiota ja uusia oivalluksia. Lehti on laatua arvostavan sisustusintoilijan takuuvarma valinta. Tartu tarjoukseen osoitteessa Lehtikuningas.fi jo tänään!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 28468


Kuka lukee lehteä?

Mies: 19 %
Nainen: 81 %
Ikä: 40 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Terttu,
ok
Linja muuttunut,
Päätoimittajan vaihtumisen myöta lehden linja on muuttunut sillisalaatiksi. Jutut ovat naiiveja, eikä kodeissa ole mitaan esiteltävää. Lähikuvia tulppaaneista. Inspiraatioksi suosittelevat uusimmassa lehdessä salmiakkiteetä ja minä pöhkö kun tilasin tätä lehteä... En enää.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D