Deko

Julkaisukieli suomi

4/5 (200 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 28 kesäkuuta
8. 9 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 1 marraskuuta
11. 29 marraskuuta

Tuotekuvaus

Tilaa Deko itsellesi tai lahjaksi jollekulle, joka rakastaa sisustamista! Suomalainen sisustuslehti Deko esittelee tyylikkäitä skandinaavisia koteja ja sisustussuunnittelun trendejä ennakkoluulottomasti. Dekon tyyli on moderni, pelkistetty ja urbaani. Tyyli näkyy myös lehden raikkaassa ulkoasussa.

Deko on lehti sinulle, joka suhtaudut intohimoisesti sisustamiseen etkä pelkää kokeilla erilaisia tyylejä. Koti on sinulle paikka, jossa voit toteuttaa unelmiasi ja nauttia olostasi. Deko on juuri oikea lehti sinulle, joka arvostat laatua, kaunista muotoilua ja hyvää suunnittelua. Deko sopii myös niille, jotka ovat jo harjaantuneita sisustajia, sillä Dekon ennakkoluuloton tyyli tarjoaa aina uusia virkistäviä ideoita sisustukseen. Modernit, urbaanit arvot näkyvät Dekon linjassa, sillä Dekossa korostuu ekologisesti kestävä suunnittelu ja eettisesti tuotetut materiaalit.

Kodin sisustusvinkkien lisäksi saat Dekosta raikkaita ideoita myös pihalle ja parvekkeelle. Käytännönläheiset vinkit auttavat sinua loihtimaan unelmiesi pihan, puutarhan tai parvekkeen. Tee-se-itse-ihminen ammentaa Dekosta inspiraatioita itsetehtyihin sisustuselementteihin.

Tilaa raikas sisustuslehti Deko nyt edullisesti Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta! Lehtikuninkaalta voit tilata Dekon määräaikaisena tai kestotilauksena. Deko-lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa.Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

Viisi syytä tilata:

1. Inspiroivia esittelyjä suomalaisista kodeista sekä rohkeita ideoita ja ratkaisumalleja sisustushaasteisiin.

2. Sisustuksen trendit ja uutuudet sekä parhaat ostosvinkit erilaisille budjeteille.

3. Käytännön vikkejä kodin nopeaan ja edulliseen kohentamiseen.

4. Ideoita luonnon antimien hyödyntämiseen ja vihersisustamiseen.

5. Designin, keräilyn ja taiteen kuumimmat nimet sekä kiinnostavimmat henkilöt.

+ Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani, joten saat Asuntomessujen virallisen sisustusluettelon osana tilaustasi.


Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 28073


Kuka lukee lehteä?

Mies: 16 %
Nainen: 84 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Terttu,
hyvä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D