Avotakka

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (132 ääntä)

Tuotekuvaus

Avotakka on lehti, josta voit lukea kiinnostavimmista kodeista, kekseliäimmistä ratkaisuista, ajankohtaisimmista ihmisistä ja ilmiöistä, ihastuttavimmista uutuuksista sekä muotoilusta ja designista. Parhaat ja edullisimmat tarjoukset löydät Lehtikuningas.fi -sivustolta, tartu tilaisuuteen ja tilaa heti itselle tai lahjaksi!

Avotakka on säilyttänyt asemansa yhtenä Suomen suurimpana sisustuslehtenä tarjoamalla lukijalle monipuolista sisältöä, josta saa sopivassa suhteessa iloa ja hyötyä. Lehti ilmestyy ympäri vuoden, ja jokainen numero on ajankohtainen juuri sille vuodenajalle ja teemalle, jolloin numero julkaistaan.

Miten järjestää taulut seinälle? Miten onnistua yrttien kasvatuksessa? Mikä maali sopii erilaisiin projekteihin? Minkälaiset huonekalut ovat nyt pinnalla? Miten teet kodistasi juuri sinun näköisesi? Muun muassa tällaisiin kysymyksiin saat vastaukset Avotakka-lehdestä.

Korkealaatuinen ja elämänmakuinen lehti inspiroi, innostaa tarttumaan toimeen ja antaa sijaa haaveilulle. Lehdestä saa vinkkejä niin huonekalujen valitsemiseen ja sijoittamiseen, tilojen värien suunnitteluun, kasvien hoitoon kuin materiaalien valitsemiseenkin. Lehteä on mukava selailla jo aivan pelkästään sen kauniiden ja inspiroivien kuvien ja erilaisten kotien tarinoista kertovien artikkeleiden vuoksi. Avotakka on vastaus sisustushaaveisiin, joissa oma koti on ainutlaatuinen ja persoonallinen keidas! Lehdestä löytyy arkea kestävää skandinaavista muotoilua ja klassista tyylikkyyttä. Lämmin, oivaltava ja raikas Avotakka yllättää ja koukuttaa!

Avotakka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Mikä sen parempaa kuin saada lehti kotiin kannettuna vuoden jokaisena kuukautena!

Tilaa nyt Avotakka itselle inspiraatioksi tai lahjaksi ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 62096


Kuka lukee lehteä?

Mies: 27 %
Nainen: 73 %
Ikä: 25 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Marja-Leena Salonen,
Lehti ei toimi sovitun mukaan. Tilauksen peruutuskirjettå ei ole tullut.
Eeva Liukkonen,
Eiköhän tuo viivästys johdu Postin jakeluongelmista, jolle lehden kustantaja ei mahda mitään! Itse olen irtonumeron ostaja.
Arja Puolakka,
En voi ainakaan tämän kuun Avotakkaa arvioida, kun ei ole vieläkään tullut! Oli jo myynnissä viime perjantaina Prismassa puoleen hintaan, mutta tilaajana en ole vieläkään saanut. Ei hyvä!
Rozi,
ok
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D