Allt om Fritidshus

Julkaisukieli ruotsi

3.5/5 (244 ääntä)

Tuotekuvaus

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen Allt om Fritidshus on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen. Tilaa Allt om Fritidshus -lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi kampanjahintaan!

Allt om Fritidshus on jännittävä aikakauslehti niille, jotka omistavat tai unelmoivat loma-asunnosta. Allt om Fritidshus on täynnä kauniita ja inspiroivia artikkeleita sisustuksesta, terassista ja puutarhasta. Tämän lehden sisältä löydät ideoita, neuvoja ja vinkkejä rakentamiseen, maalaamiseen ja korjaamiseen. Asiaan kuuluvat työkalut, materiaalit ja koneet testataan ja arvioidaan lukijoiden iloksi. Allt om Fritidshus on erinomainen valinta, jos olet kiinnostunut skandinaavisesta sisustamisesta. Sisustus, trendit ja perinteet sekoittuvat keskenään mökkeilyn ja vapaa-ajan asuntojen tärkeintä tarkoitusta, rentoutumista unohtamatta. Tämä lehti on jokaisen nautiskelijan valinta.

Tilaa Allt om Fritidshus lehti joko omaksi iloksi tai lahjaksi puolisolle tai vaikkapa ystävälle jo tänään! Parhaat Allt om Fritidshus -lehti tarjoukset löydät meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Bonnier News AB / Prenax AB
Aloitusvuosi: 2001
Päätoimittaja: Linda Grahn
Painos: 22600


Kuka lukee lehteä?

Mies: 49 %
Nainen: 51 %
Ikä: 50 - 80 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D