• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Shiba-Sudoku

Tuotekuvaus Shiba-Sudoku lehti

Shiba-Sudoku lehtitilaus Shiba-Sudoku on kiehtova japanilaishenkinen sudoku-uutuus, joka tarjoaa runsaan ja monipuolisen annoksen huippulaatuisia tehtäviä. Parhaat tarjoukset Shiba-Sudokusta löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Shiba-Sudokussa on 100 sivua ja jokaisessa numerossa on yli 300 sudokua. Sisällön pääpaino on helpoissa ja helpohkoissa tehtävissä. Lisäksi mukana on haastavampi osio: Shiban dilemmat. Klassisten tehtävien lisäksi mukana ovat suositut erikoissudokut sekä mielenkiintoiset kakurot. Kaikki lehden tehtävät ovat uusia ja ratkaisut löytyvät julkaisun loppuosasta.

Tilaa Shiba-Sudoku -lehti

Jokaisesta numerosta riittää ratkottavaa pidemmäksikin aikaa. Rentoudu sudokujen parissa ja jumppaa aivojasi iltojen ratoksi!

Shiba-Sudoku ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti tehtäväpaketti.Mukana bonuskilpailu, josta voi voittaa 1000 euroa!

Laita aivot töihin ja tilaa nyt Shiba-Sudoku edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Shiba-Sudoku

Shiba-Sudoku

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle