Roope-setä

Julkaisukieli suomi

4/5 (51 ääntä)

Tuotekuvaus

Roope-setä seikkailee omassa lehdessään! Muun muassa Aku Ankka -lehdestä tuttu Roope-setä on yksi Disneyn sarjakuvamaailman rakastetuista hahmoista, jonka uusia seikkailuja odotetaan innolla joka kuukausi. Roope-setä on sarjakuva, joka tuo takuuvarmasti iloa ja mahtavia lukukokemuksia koko perheelle vauvasta vaariin. Tilaa Roope-setä nyt edulliseen kampanjahintaan meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Lehden tarinoiden keskiössä on Roope Ankka, Ankkalinnan oma miljardööri. Roopen menossa mukana ovat usein myös Roopen sukulaispoika Aku Ankka ja hänen veljenpoikansa Tupu, Hupu ja Lupu. Yhdessä ankat päätyvät huimiin seikkailuihin ympäri maailmaa metsästäessään kadonneita aarteita ympäri maailmaa. Lisäksi kotona Ankkalinnassa Roopen ensilanttia havitteleva Milla Magia, Roope-sedän rahojen perässä oleva Karhukopla ja Roope-sedän pahimmat kilpakumppanit Kroisos Pennonen ja Kulta-Into Pii aiheuttavat kaikki vuorollaan Roopelle päänvaivaa ja kiperiä tilanteita. Roope-setä on sarjakuva täynnä jännitystä eikä sen seurassa koskaan tule tylsää!

Lehden sarjakuvat ovat uusia eikä niitä ole ennen julkaistu Suomessa. Sarjat ovat suurelta osin italialaisesta Topolino-lehdestä ja niissä laadukas italialainen sarjakuva kohtaa oivaltavan suomen kielen käytön. Lehti sisältää normaalisti 3 tai 4 pitkää sarjaa ja lisäksi joitakin lyhyempiä tarinoita. Lisäksi lehdessä julkaistaan esimerkiksi Dekkaripähkinää ja muita palstoja.

Roope-setä takaa lähes 100-sivuisen taatusti viihdyttävän lukupaketin suoraan kotiisi kerran kuukaudessa. Lehden vertaansa vailla oleva kuvitus, oivaltava kieli ja tietysti viihdyttävät tarinat ovat sen menestyksen salaisuus. Roope-setä on myös mahtava lahjaidea kaikille Ankkalinnan ystäville. Älä ohita tätä tarjousta ja tilaa lehti nyt joko itselle tai lahjaksi osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 52185


Kuka lukee lehteä?

Mies: 58 %
Nainen: 42 %
Ikä: 0 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D