Robot esittää Minecraft

Julkaisukieli suomi

5/5 (1 ääni)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
5. 19 heinäkuuta
6. 6 syyskuuta
7. 18 lokakuuta
8. 29 marraskuuta

Tuotekuvaus

Tilaa Robot esittää Minecraft -lehti


Tervetuloa Minecraft-lehden maailmaan! Saat uusimmat päivitykset, vinkit ja temput, jotka tekevät Minecraft-seikkailuistasi entistä jännittävämpiä. Tutustu uusiin pelimoodeihin, rakenna upeita rakennelmia ja opi parhaat strategiat selviytyäksesi vaaroista. Opi myös yhteisön luovista projekteista ja luo oma ainutlaatuinen Minecraft-kokemuksesi. Tilaa Minecraft-lehti tänään ja sukella syvemmälle kuutioiseen seikkailuun!

Tutustu Minecraftin kiehtovaan maailmaan


Minecraft-lehti on täydellinen opas Minecraftin kiehtovaan maailmaan. Lehdessä saat käytännön vinkkejä ja taktiikoita, joilla saat pelikokemuksestasi entistäkin enemmän irti. Opit craftaamaan, louhimaan palikoita, keräämään materiaaleja, valmistamaan aseita ja työkaluja sekä rakentamaan oman suojapaikan. Lisäksi lehdessä on pelivinkkejä, tietoa pelin historiasta, asiantuntijoiden ja rakentajien haastatteluja, uusimpia peliuutisia maailmalta ja paljon muuta. Minecraft-lehti pureutuu perinpohjaisesti Minecraftin maailmaan. Lue 52-sivuinen värikäs lehti ja saat pelikokemuksestasi entistäkin enemmän irti. Tilaa nyt Minecraft-lehti Lehtikuningas.fi:stä ja aloita seikkailusi Minecraftin rajattomassa maailmassa!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D