DuckTales

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (21 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa DuckTales kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Mahtava uutuuslehti Ankkalinnan seikkailuista ja kommelluksista! Tilaa nyt edullisesti itsellesi tai lahjaksi!

DuckTales on Ankroniikka-animaatiosarjaan perustuva laadukas sarjakuvalehti. DuckTales on täynnä upouusia tarinoita, joita et ole lukenut ennen! Vanhoja klassikkoja kunnioittaen luotu sarjakuva on jännittävä ja hauska lukukokonaisuus.

DuckTales-lehti on 100-sivuinen ja ilmestyy kerran kuussa. Lehdessä esiintyy kaikki Ankkalinnan tutut hahmot, mutta myös harvinaisemmat tuttavuudet, kuten Mustakaapu ja Parta-Jussi. Jännitystä luovat myös supersankarit, esim. Taikaviitta esiintyy lehden jokaisessa numerossa!

Löydät lehdestä myös urheilusarjiksia ja lyhyitä vitsisarjoja, jotka sopivat täydellisesti pieneksi rentoutukseksi silloin, kun ehdit istahtaa alas vain muutamaksi minuutiksi.

Liity mukaan seikkailuun DuckTales -lehden kanssa! Tilaa nyt edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 8 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D