Aku Ankka

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (2291 ääntä)

Nro 2 top-listalla!

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
23. 7 kesäkuuta
24. 14 kesäkuuta
25. 21 kesäkuuta
26. 28 kesäkuuta
27. 5 heinäkuuta
28. 12 heinäkuuta
29. 19 heinäkuuta
30. 26 heinäkuuta
31. 2 elokuuta
32. 9 elokuuta
33. 16 elokuuta
34. 23 elokuuta
35. 30 elokuuta
36. 6 syyskuuta
37. 13 syyskuuta
38. 20 syyskuuta
39. 27 syyskuuta
40. 4 lokakuuta
41. 11 lokakuuta
42. 18 lokakuuta
43. 25 lokakuuta
44. 1 marraskuuta
45. 8 marraskuuta
46. 15 marraskuuta
47. 22 marraskuuta
48. 29 marraskuuta
49. 4 joulukuuta
50. 13 joulukuuta
51. 21 joulukuuta
52. 27 joulukuuta

Tuotekuvaus

Aku Ankka tilaus ja tilaajalahja

Aku Ankka on Suomen ehdottomasti suosituin sarjakuvalehti. Sarjakuvien klassikko tarjoaa takuuvarmaa viihdettä kaikenikäisille lukijoille vauvasta vaariin! Tilaa lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi, meiltä löytyy aina loistava tarjous!

Aku Ankka-lehti tuo rakastetun sarjakuvahahmon uusimmat kommellukset postilaatikkoosi kerran viikossa. Akun toilailujen lisäksi Ankkalinnassa tapahtuu aina paljon muutakin jännittävää. Aina yhtä nokkela Mikki Hiiri ratkoo kiperiä rikoksia, Akun veljenpojat Tupu, Hupu ja Lupu keksivät uusia kepposia, Roope-setä yrittää suojella rahojaan ilkeältä Karhukoplalta ja Iines Ankka pähkäilee kahden poikaystäväehdokkaansa, Akun ja Hannu Hanhen välillä. Lisäksi lehden sivuilla seikkailevat kekseliäs Pelle Peloton, hyväsydäminen Hessu Hopo, Mikki Hiiren uskollinen Pluto-koira sekä monet muut tutut Disney-hahmot.

Keskiviikon Akkari on lukuperinne, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Se on jo vuosikymmenien ajan ollut lukijoiden kestosuosikki ja mukana suomalaisten arkipäivässä. Luetaan lehti sitten välipalapöydässä koulun jälkeen, olohuoneen sohvalla rankan työpäivän päätteeksi tai yhdessä koko perheen kanssa ennen nukkumaanmenoa, Aku Ankan riemastuttavat tarinat tarjoavat naurua, samaistumisen kohteita ja ihania lukuhetkiä koko perheelle.

Aku Ankan tarinat ovat vahvasti nykypäivässä ja ottavat esiin ajankohtaisia aiheita. Toisaalta ne ovat silti niin ajattomia, että ne naurattavat vielä vuosienkin jälkeen. Uusien sarjojen lisäksi palataan aika-ajoin lehden historian suosituimpien klassikkosarjojen pariin. Mukaansatempaavien kertomusten lisäksi lukijat saavat nauttia maailman parhaiden sarjakuvataiteilijoiden laadukkaasta kynänjäljestä sekä taidokkaasta ja oivaltavasta suomenkielen käytöstä.

Nyt on siis täydellinen aika tilata Aku Ankka-lehti ja sukeltaa Ankkalinnan jännittäviin seikkailuihin. Aku Ankan lahjatilaus on myös täydellinen lahjaidea kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Tilaa heti! Tilaukseen kuuluu myös Aku Ankka -digipalvelu. Ensimmäisellä tilausjaksolla saat lukea tilaamaasi lehteä arkistoineen digitaalisesti ja myöhemmällä tilausjaksolla saat digilehdet palvelun käyttöösi täydessä laajuudessaan. Saat sisäänkirjautumistunnukset palveluun lehden kustantajalta, kun tilaus on rekisteröity.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 228050


Kuka lukee lehteä?

Mies: 59 %
Nainen: 41 %
Ikä: 5 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

raimo sulku,
Hyvää viihdettä
Hekkis,
Kallis
Janne Koukonen,
Hyvä lehti, mutta ihmetyttää hinnoittelu. Kestotilaaja maksaa lehdestä 150€ / vuosi. Jos tilaat lehteä jaksoissa, maksat 80€ / vuosi, jonka lisäksi saat tilaajana 40€ lahjaboonuksen.
Liisa Sivonen,
Hyvä lehti ikää mulla on 54v.
LIISA,
HYVÄ LEHTI VAUVASTA VAARIIN LUKEA SE HALUAN TILATA SEN
Edit,
Mekin luetaan kasa päin Aku ankkaa
tarja,
meillä luetaan ahkerasti,poika oli vauva ikäinen kun hänelle tilattiin aku nyt jo aikuinen ja lukee edelleen ja mies lukee iltasatunaan ennen nukkumaan menoa vuoteessaan.
Leo-Taata,
Ihan jees taatallekin
Roza,
suosikki
Pariskunta,
Olemme mieheni kanssa kumpikin 23 vuotiaita, ja tilaamme tätä lehteä. Ehkä olemme jonkun mielestä lapsenmielisiä, mutta silti lehdestä pidämme. Lehti herättää nostalgiset muistot!
Tiina,
Ihana lehti lukea niin lapsena kuin aikuisena
Stig Holmberg,
Aku Ankka on hyvä Joululahja
Pia Sillanpää,
Aku Ankkaa lukee niin lapset kuin aikuisetkin :) Hyvä lehti ja kovin viihdyttävä!
Aku on paras,
Hauskin lehti mitä suomesta löytyy:D suosittelen kaikille!!
paul murry fani,
parhaat tarinat ovat mikki ja hessu salapoliisi seikkailut
Järkevä,
Luen joka viikko aku-ankan se on best!
fani,
Aku Ankka on ihan mukava lehti, vaikka siitä on karissut paljon sitä erityisen mukavaa, mitä siinä ennen oli, se poistua Carl Barksin mukana, ikävä kyllä, vanhat Akut ovat paljon mukavampia kuin nämä uudet. Monasti joku juttu on pelkkää arkipäiväistä kerrontaa ilman sitä sykähdyttävää sanan käyttöä
jooooooooooooooooooooooooooo,
On hyvä lehti tilaan see ooon kivaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!DC
best,
tää on huumoritajunen hyvä lehti me tilataan tätä ja sen on ihaaa best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suosittelei jopa sinulle! :D
joo,
Suosittelen Aku Ankkaa kaikille!
Akuman,
Aku on paras! Sitä voi lukea niin lapset kuin aikuisetkin.
Kalkkuna oy,
Aku Ankka on paras lehti! suosittelen kalkkuna OY:n nimissä
ilona,
aku ankka on paras kannattaa lukee
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D