Sanoma lehtitilaukset

Huom! Näistä lehdistä ei ole mahdollista saada lisäalennusta alennuskoodillamme. Sanoma hoitaa laskutuksen itse sähköpostilaskulla ja emme voi antaa näistä tuotteista lisäalennusta siitä syystä.

Sanoman digilehdet-palvelu

Mikä Digilehdet-palvelu on?
Digilehdet-palvelun löydät osoitteesta www.digilehdet.fi .

Mikäli sinulla on voimassa oleva Sanoman aikakauslehden tilaus, sisältyy tilaukseesi pääsy Digilehdet-palveluun. Sieltä löydät kaikkien Sanoman 14 aikakauslehden uusimmat numerot sekä usean vuoden arkistot: Hyvä terveys, HS Meidän Perhe, Me Naiset, Kodin Kuvalehti, ET-lehti, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka&viini, Matka, Suuri Käsityö, Tiede ja Tiede Luonto. Mikäli et ole aikakauslehden tilaaja, voi palvelun ostaa kuukausihinnalla.

Uusin numero ilmestyy palveluun painetun lehden kanssa samassa aikataulussa.
Viisi perheenjäsentä voi käyttää palvelua samoilla tunnuksilla yhtä aikaa. Offline-toiminnon avulla voit sovelluksessa ladata lehdet luettavaksi myös ilman verkkoyhteyttä.

Mitä lehtiä palvelusta voin lukea?
Tarjousjaksolla tilaukseesi kuuluu tilaamasi painetun lehden digitaalisen arkiston lisäksi myös toisen vapaavalintaisen lehden koko arkisto. Ennen valintaasi, saat tutustua kaikkiin 14 aikakauslehteen maksutta kahden viikon ajan.

Tilauksesi jatkuessa tarjousjakson jälkeen, saat jatkuvan tilaajan etuna pääsyn kaikkiin 14 aikakauslehteen sekä niiden arkistoihin.

Digilehdet-palvelu on saatavana myös sovelluksena Android-laitteille, iPhonelle ja iPadille. Sovellukset löytyvät nimellä Digilehdet App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Etu on voimassa rajoitetun ajan vain tilaajille, pidätämme oikeuden muutoksiin. Palveluun pääsee myös kaikkien palvelussa olevien lehtien omilta verkkosivuilta.

Miten Digilehdet-palvelu toimii? Miten kirjaudun?
Palvelussa olevien lehtien ja artikkeleiden lukeminen edellyttää voimassa olevaa käyttöoikeutta ja sisäänkirjautumista Sanoma-tilin tunnuksella.

Jos sinulla on jo Sanoma-tili jota olet käyttänyt tilauksesi hallintaan, kirjaudu suoraan sisään www.digilehdet.fi . Tarvittaessa pääset kirjautumisikkunasta vaihtamaan unohtuneen salasanan.

Jos sinulla ei ole Sanoma-tiliä tai et kirjautumisesta huolimatta pääse lukemaan lehtiä, toimi näin: etsi tilauksesi ja liitä se tiliisi täällä. Täytä pyydetyt tiedot ja seuraa ohjeita. Löydät asiakasnumerosi (9 numeroa) lehden osoitekentästä sekä laskusta.

Jos palvelun käyttö ei tämänkään jälkeen onnistu, otathan puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluun niin hoidetaan lukuoikeus kuntoon. Harmillista jos
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D