Viinilehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (121 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
2. 19 huhtikuuta
3. 14 kesäkuuta
4. 6 syyskuuta
5. 18 lokakuuta
6. 29 marraskuuta

Tuotekuvaus

Viini lehtitilaus

Viinilehti johdattelee sinut elämyksellisesti viinin ja ruoan liittoon. Lehti antaa sinulle vinkit uusimmista viineistä ja viinitrendeistä, sekä suositukset näille sopiville ateriavaihtoehdoille resepteineen!

Viinilehti on Suomen johtava viineihin keskittynyt aikakauslehti. Lehden mukana matkustat joka numerossa eri viinialueille ja tutustut ihmisiin ja kunkin alueen viinin tekemisen perinteisiin ja tyyleihin. Nautit eri maiden ruokakulttuureista ja vierailet herkuttelua rakastavien ihmisten luona. Lisäksi Viinilehti maistaa kaikki Alkon uutuudet ja antaa puolueettomat arviot ruokasuosituksineen.

Viinilehteä ilmestyy 6 runsasta lehteä vuodessa. Viinilehden tilauksiin sisältyy digilehden lukuoikeus ja lehtiarkisto Lehtiluukku.fi-palvelussa ja Lehtiluukun omassa applikaatioissa. Kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään, pääsee asiakas lukemaan lehteä lehden sekä laskun mukana tulevan asiakasnumeron/tilaajatunnuksen avulla. Lehden lukuoikeus aktivoidaan ensimmäisellä lukukerralla. Huom! Vuositilauksiin sisältyy myös Viini & Ruoka 2023 -tapahtuman pääsylippu. Tapahtuma on Helsingin Messukeskuksessa 26.-29.10.2023. Lippulahjan arvo on 21,00 €

Tilaa Viini -lehti itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi ja nauti viinien parissa!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Viinilehti Oy
Aloitusvuosi: 1989
Päätoimittaja: Iina Thieulon
Painos: 25000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 57 %
Nainen: 43 %
Ikä: 25 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Mila Niemi,
Yes
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D