Viinilehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (119 ääntä)

Tuotekuvaus

Viinilehti johdattelee sinut elämyksellisesti viinin ja ruoan liittoon. Lehti antaa sinulle vinkit uusimmista viineistä ja viinitrendeistä, sekä suositukset näille sopiville ateriavaihtoehdoille resepteineen!

Viinilehti on Suomen johtava viineihin keskittynyt aikakauslehti. Lehden mukana matkustat joka numerossa eri viinialueille ja tutustut ihmisiin ja kunkin alueen viinin tekemisen perinteisiin ja tyyleihin. Nautit eri maiden ruokakulttuureista ja vierailet herkuttelua rakastavien ihmisten luona. Lisäksi Viinilehti maistaa kaikki Alkon uutuudet ja antaa puolueettomat arviot ruokasuosituksineen.

Viinilehteä ilmestyy 9 numeroa, 7 lehteä vuodessa (kaksi tuplanumeroa). Viinilehden tilauksiin sisältyy digilehden lukuoikeus ja lehtiarkisto Lehtiluukku.fi-palvelussa ja Lehtiluukun omassa applikaatioissa. Kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään, pääsee asiakas lukemaan lehteä lehden sekä laskun mukana tulevan asiakasnumeron/tilaajatunnuksen avulla. Lehden lukuoikeus aktivoidaan ensimmäisellä lukukerralla.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 9
Kustantaja: Viinilehti Oy
Aloitusvuosi: 1989
Päätoimittaja: Riikka Huotari
Painos: 25000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 57 %
Nainen: 43 %
Ikä: 25 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Mila Niemi,
Yes
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D