Vegaanikeittiö

Julkaisukieli suomi

4/5 (47 ääntä)

Tuotekuvaus

Vegaanikeittiö on täydellinen lehtivalinta kaikille kasvisruuasta kiinnostuneille. Olet sitten vegaani tai haluat lisätä kasvisten määrää ruokavaliossasi – Vegaanikeittiö tarjoaa maukasta inspiraatiota!

Vegaanikeittiö on ensimmäinen suomenkielinen täysin kasvipohjaiseen ruoanlaittoon keskittyvä lehti. Lehti tarjoaa sinulle reseptejä, joiden ainesosat löytyvät varmasti suomalaisesta ruokakaupasta. Vegaanikeittiö pitää huolen, että saat ruoasta kaikki tarpeelliset ravintoaineet. Saat hyviä ohjeita, joiden avulla varmistat riittävän proteiinin, raudan, kalsiumin ja vitamiinien saannin. Sinä voit vain keskittyä kokkaamaan herkkuja hyvällä omalla tunnolla!

Ravitsevat ja maukkaat vegeateriat, raikkaat smoothiet ja ihanat jälkiruuat… Vegaanikeittiö kulkee mukana trendeissä ja kauniit, värikkäät kuvat saavat varmasti veden kielelle! Matkusta lehden mukana myös tutkimaan eri maiden keittiöitä, jotta opit maustamaan kasviksesi vieläkin maukkaammiksi.

Ruokavalio ulottuu nykypäivänä myös paljon keittiön ulkopuolelle. Ainesosien alkuperään ja ruoan laatuun kiinnitetään huomiota enemmän kuin koskaan. Vegaanikeittiö käsittelee ruoanlaittoon liittyviä aiheita vastuullisesti. Ekologisuus, eettisyys ja puhtaus yhdistyvät mitä houkuttelevimpiin ruokalajeihin.

Vegaanikeittiö ilmestyy 6 kertaa vuodessa, joten pystyt aina suunnittelemaan kausittaiset ruoat niin arkeen kuin juhlaan! Tilaa Vegaanikeittiö nyt tarjoushintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Kolmiokirja Oy
Aloitusvuosi: 2017


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Margit Höök,
Olin hämmästynyt, kun tänään saatuani lehden siinä oli tiedote, että lehden ilmestyminen päättyy. Lehti on ollut selkeä, visuaalisesti hyvä ja reseptit hyvin toteutettavissa. Kiitos.
Sari,
Lehti on sisällöltään hyvä, mutta lehden koko meni sitten harmikseni muuttumaan! Ensimmäiset 3 lehteä olivat samaa kokoa, ja nro 4 olikin sitten isompi. Ei kivan näköistä!
Lähiruokailija,
Huono nimi lehdelle ja kannessa epäterveellisiä ruokia: Tofut, juustokakut, suklaapallot. Tuskin vaan ekologista, eettistä ja niin kovin puhdastakaan.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D