Mitt kök

Julkaisukieli ruotsi

3.5/5 (271 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 8 kesäkuuta
4. 27 heinäkuuta
5. 21 syyskuuta
6. 23 marraskuuta

Tuotekuvaus

6 kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen Mitt Kök on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen ruokaan ja ruuanlaittoon erikoistunut lehti. Tilaa Mitt Kök-lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi kampanjahintaan!

Mitt Kök lehdestä löydät vähintään 60 uutta herkullista reseptiä joka numerossa ja inspiraatiota sekä arkeen viikon jokaiselle päivälle, että juhlaan. Tämän lehden sivuilla pääset tutustumaan kuuluisien ihmisten keittiöihin, lukemaan jännittävistä ruokamatkoista ja kaikista keittiön koneista ja apuvälineistä, joilla ruuanlaitosta tulee helpompaa ja hauskempaa. Mitt Kök ottaa huomioon vaihtuvat vuodenajat ja sesonkiin sopivat raaka-aineet resepteissään. Kauniit kuvat takaavat, että voit jo melkein haistaa ja maistaa ruokien ihanan tuoksun. !

Tilaa Mitt Kök lehti joko omaksi iloksi tai lahjaksi puolisolle tai vaikkapa ystävälle jo tänään! Parhaat Mitt Kök -lehtitarjoukset löydät meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 6
N. määrä sivuja/julkaisu: 100
Kustantaja: Bonnier News AB
Aloitusvuosi: 2011
Päätoimittaja: Erik Thorsell
Painos: 85000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 41 %
Nainen: 59 %
Ikä: 35 - 79 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D