Maku

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (131 ääntä)

Tuotekuvaus

Maku on nyt uudistunut!

Oletko kiinnostunut ruoanlaitosta ja leipomisesta ja etsit ruokainspiraatiota niin arkeen kuin juhlaankin? Silloin Maku-lehti on kuin tehty sinulle. Tule paremmaksi ja itsevarmemmaksi keittiössä ja tilaa Maku-lehti edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!


Joka numerossa on vähintään 50 ammattitaitoisten ruokatoimittajien suunnittelemaa ja kokeilemaa ohjetta. Reseptejä löytyy kaikenlaisia hetkiä varten; niin juhliin, arkeen kuin arjen hemmotteluhetkiinkin. Lisäksi Maku kertoo ruokamaailman tapahtumista, esittelee parhaat uutuustuotteet, hyödyntää sesongin raaka-aineet, antaa kattausideoita, jututtaa suomalaisia ruoantuottajia ja poimii innostavat ideat maailmalta.

Lehdestä löytyy reseptit kaikenlaisia mielitekoja varten; suolaisiin ruokiin kuten piirakoihin ja pizzoihin, salaatteihin, grilliruokiin, kakkuihin ja muihin makeisiin leivonnaisiin. Reseptien lisäksi Maku esittelee myös parhaat kodinkoneet, keittiöniksit, juomauutuudet ja viinivinkit. Lisäksi lehti vie lukijan ruokamatkoille tutustumaan maailman eri kolkkien erilaisiin ruokakulttuureihin, jotka inspiroivat kokeilemaan uutta myös omassa keittiössä.

Ruokamaailma muuttuu koko ajan. Maku-lehti on perillä uusimmista trendeistä ja ilmiöistä ruuan ja leivonnan maailmassa. Lehti tarjoaa niin pienen budjetin reseptejä herkullisuudesta tinkimättä kuin myös ohjeita erityisiin juhlahetkiin, joihin on valmis panostamaan rahallisestikin hieman enemmän. Lehden jutut ja reseptit seuraavat aina sesonkia, jolloin jokainen numero on ajankohtainen.

Maku-lehti julkaistaan kahdeksan kertaa vuodessa. Tilaa nyt Maku edulliseen kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi ! Maku on toivottu lehtilahja.

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 41695


Kuka lukee lehteä?

Mies: 24 %
Nainen: 76 %
Ikä: 0 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Aila Hietala,
En pidä lehdestä. Ei käyttöreseptejä.
lemm,
Olen ollut pitkään tilaaja, mutta lehden taso on parin viime vuoden aikana laskenut niin tyyliltään kuin etenkin reseptiikaltaan. Enkä pidä K-kauppa/Pirkka -yhteistyöstä! Niinpä tämä lehti saa poistua...
Anna-Liiisa Ojala,
Painatteko te vanhoja lehtiä uudelleen vai kopioidaanko reseptit toisista lehdistä,koska uudessa Maku-lehdess on samat reseptit,jotka olen jo lukenut.Hyvä,kun tilasin vain pätkän.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D