Leivotaan

Julkaisukieli suomi

4/5 (417 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
5. 1 elokuuta
6. 10 lokakuuta
7. 1 marraskuuta

Tuotekuvaus

Leivotaan-lehti on jauhopeukalon paras valinta! Rakkaudella mietityt reseptit auttavat jokaista onnistumaan leivonnassa. Herkullisten ohjeiden lisäksi Leivotaan-lehti sisältää paljon mielenkiintoisia reportaaseja suoraan keittiön herkullisesta maailmasta.

Muistatko tuoreen pullan tuoksun lapsuudesta? Entä klassikko mansikkakakun maun kevään ja kesän juhlista? Haluatko itse oppia leipomaan suosikkiherkkujasi yksinkertaisten ohjeiden avulla? Onko sinulla jokin erikoisruokavalio, mutta rakastat leipomista? Leivotaan -lehti on sinulle oikea valinta, jos vastasit kyllä joihinkin edellä mainittuihin kysymyksiin.

Leivotaan-lehden sisältö mukautuu kausivaihteluihin ja vuodenaikoihin. Talvella leivotaan lämmittäviä herkkuja, keväällä raikkaita suupaloja, kesällä ja syksyllä taas loihditaan leivoksia ja muita makeita uuden sadon aineksista, sekä säilötään vitamiinit talteen talveksi! Leivotaan-lehdestä löydät sekä makeita että suolaisia leivonnaisia sekä arkeen että juhlaan.

Leivotaan-lehden reseptit sisältävät sekä klassisia ainesosia kuten marjoja, hedelmiä, hilloa, suklaata, juustoja ja kinuskia sekä jännittäviä uusia leivonnan trendikkäitä ainesosia. Muffinit, leipä, kahvikakut, pikkuleivät, täytekakut, juustokakut, pulla, sokerikakut, sämpylät ja piparkakut löydät kaikki samojen kansien välistä. Myös leivontatavat vaihtelevat. Esimerkiksi joissakin resepteissä käytetään uunia, joissakin liettä, joissakin mikroa ja joihinkin ei taas tarvitse ollenkaan kuumennusvälineitä.

Ajankohtaiset reseptit ja ohjeet pitävät sinut ajan tasalla kausittaisista keittiöuutisista. Leivotaan on Suomen suurin leivontalehti. Yli 100 reseptiä jokaisessa lehdessä! Inspiroidu, tee ja nauti Leivotaan-lehden avulla!

Tilaa nyt Leivotaan itselle tai lahjaksi leivonnasta kiinnostuneelle ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi !

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 7
Kustantaja: Kolmiokirja Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 7 %
Nainen: 93 %


500 merkkiä jäljellä

riikka seliö,
100% hyvää lehti ja paras...
Leipova lapsiperhe,
Tämä on paras leivontalehti, joka tällä hetkellä ilmestyy Suomessa. Lehdessä on aina monta mielenkiintoista ohjetta. Pidän siitä, että lehdessä on hyvin erilaisia ohjeita. Näin löytyy aina jotain jollekin. Palaan usein vanhojen lehtien pariin ja kokeilen reseptejä, jotka ensimmäisellä kerralla eivät ole innostaneet. Lehden monipuolisuus takaa sen, että aina löytyy siihen mielentilaan sopivaa ja innostavaa leivottavaa. Lapsillekin on aina helppoja ohjeita joka numerossa.
Leivontaenkeli,
Lehti on täynnä hienoja ideoita ja leivonnaisia, mutta lehdestä kuitenkin huokuu reseptitälläämisen tunne. Lehden ohjeet eivät ole yhtäläisiä ja tarkkaan teemaan sopivia. Toivoisin siis selkeitä teemoja. Kuitenkin jokaisesta numerosta löytyy jokaiseen tilanteeseen sopivaa ohjetta.
tuurileipuri,
Leivon aina joskus ja kun leivon niin tulee tehtyä kaikenlaista.Tässä lehdessä on ihania lipä- ja sämpyläohjeita.Lämmin kiitos niistä.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D